Opel- en Suzuki-dealer De Graaff Waalwijk failliet

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
De Graaff had alleen een vestiging in Waalwijk. (Foto: De Graaff)

Dealerbedrijf De Graaff in Waalwijk is gisteren door de rechtbank in Breda failliet verklaard. Dat meldt het insolventieregister. Als curator is mr Erik van der Kolk van Molkenboer & Van der Kolk Advocaten aangesteld.

De Graaff was Suzuki- en Opel-dealer (als agent van OPC Opel) en was lid van garageformule James. 

Het bedrijf was jarenlang agent van Kia-dealer Leendert van den Born. Die nam het dealerschap in 2017 zelf ter hand in Waalwijk. Van den Born werd eind juli failliet verklaard. In het verleden had De Graaff ook vestigingen in Tilburg en Vught, maar die werden eerder al gesloten.

Opel meldt dat OPC Opel verantwoordelijk blijft voor het rayon Waalwijk. De Graaff en Suzuki zijn om een reactie gevraagd.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Opel- en Suzuki-dealer De Graaff Waalwijk failliet | Automotive Online

Opel- en Suzuki-dealer De Graaff Waalwijk failliet

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
De Graaff had alleen een vestiging in Waalwijk. (Foto: De Graaff)

Dealerbedrijf De Graaff in Waalwijk is gisteren door de rechtbank in Breda failliet verklaard. Dat meldt het insolventieregister. Als curator is mr Erik van der Kolk van Molkenboer & Van der Kolk Advocaten aangesteld.

De Graaff was Suzuki- en Opel-dealer (als agent van OPC Opel) en was lid van garageformule James. 

Het bedrijf was jarenlang agent van Kia-dealer Leendert van den Born. Die nam het dealerschap in 2017 zelf ter hand in Waalwijk. Van den Born werd eind juli failliet verklaard. In het verleden had De Graaff ook vestigingen in Tilburg en Vught, maar die werden eerder al gesloten.

Opel meldt dat OPC Opel verantwoordelijk blijft voor het rayon Waalwijk. De Graaff en Suzuki zijn om een reactie gevraagd.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.