Van Mossel van 4 naar 8 mega occasioncentra

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Van Mossel gaat van vier naar acht occasioncentra. (Foto: Van Mossel)

Autobedrijf Van Mossel verdubbelt zijn aantal occasioncentra naar acht. Dat meldt dga Eric Berkhof aan Automotive. In Amsterdam werd twee weken geleden een centrum voor exclusieve occasions geopend. In Rotterdam is grond gekocht en in Zeeland zal een deel van het juli overgenomen Automotions-pand gebruikt worden voor de verkoop van gebruikte auto’s.

Ook is er een studie gaande om in Waalwijk een occasioncentrum op te starten, voor budgetauto’s tot achtduizend euro. Bij het occasioncentrum komt ook een werkplaats voor onderhoud en reparatie van Volkswagen bedrijfswagen en Opel. Het occasioncentrum komt in het pand van de failliet Opel- en Suzukidealer De Graaff.

Bedrijfswagencentrum 

Tegelijkertijd wordt er ook bij nieuwbouwprojecten geprobeerd om occasionafdelingen te creëren. De Van Mossel Automotive Groep verkoopt jaarlijks tegen de 25 duizend occasions aan particulieren, waarvan 6 duizend ex-leaseauto’s. “Daar waar we de kans hebben, voegen we ook bij nieuwbouw occasionafdelingen toe”, vertelt Berkhof.

Verder overweegt het bedrijf om in Tilburg een mega occasioncentrum voor bedrijfswagens te openen. “Het besluit hierover zal snel worden genomen”, aldus Berkhof. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Van Mossel van 4 naar 8 mega occasioncentra | Automotive Online

Van Mossel van 4 naar 8 mega occasioncentra

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Van Mossel gaat van vier naar acht occasioncentra. (Foto: Van Mossel)

Autobedrijf Van Mossel verdubbelt zijn aantal occasioncentra naar acht. Dat meldt dga Eric Berkhof aan Automotive. In Amsterdam werd twee weken geleden een centrum voor exclusieve occasions geopend. In Rotterdam is grond gekocht en in Zeeland zal een deel van het juli overgenomen Automotions-pand gebruikt worden voor de verkoop van gebruikte auto’s.

Ook is er een studie gaande om in Waalwijk een occasioncentrum op te starten, voor budgetauto’s tot achtduizend euro. Bij het occasioncentrum komt ook een werkplaats voor onderhoud en reparatie van Volkswagen bedrijfswagen en Opel. Het occasioncentrum komt in het pand van de failliet Opel- en Suzukidealer De Graaff.

Bedrijfswagencentrum 

Tegelijkertijd wordt er ook bij nieuwbouwprojecten geprobeerd om occasionafdelingen te creëren. De Van Mossel Automotive Groep verkoopt jaarlijks tegen de 25 duizend occasions aan particulieren, waarvan 6 duizend ex-leaseauto’s. “Daar waar we de kans hebben, voegen we ook bij nieuwbouw occasionafdelingen toe”, vertelt Berkhof.

Verder overweegt het bedrijf om in Tilburg een mega occasioncentrum voor bedrijfswagens te openen. “Het besluit hierover zal snel worden genomen”, aldus Berkhof. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.