Xpeng opent experience center in Rotterdam

Xpeng • Begin 2022 opende het bedrijf zijn eigen store in The Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam.
Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Xpeng opent nieuw experience center in Rotterdam
In deze tweede store van de Chinese EV bouwer kan het publiek de twee nieuwe modellen bekijken: de Xpeng sportsedan P7 en Xpeng SUV G9. (Foto: Xpeng)

Xpeng opent vandaag zijn eerste Xpeng Experience Center in Rotterdam. Het center aan de Autostrada is de afgelopen maanden door partner en agent Emil Frey Nederland grondig verbouwd.

In deze tweede locatie van de Chinese EV-bouwer in Nederland kan het publiek de twee modellen die hier verkocht worden bekijken: de Xpeng sportsedan P7 en Xpeng SUV G9. Begin 2022 opende het bedrijf zijn eigen store in The Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam.

“Ik ben zeer trots op de eerste store die hier gerealiseerd is met onze partner Emil Frey Nederland. Ik ben blij dat we samen voor deze markante locatie hebben gekozen”, zegt Guido Pot, adjunct directeur Xpeng Nederland.

“De samenwerking met Xpeng en het openen van het eerste center in Rotterdam maakt de nieuwe generatie EV’s toegankelijk en tastbaar voor het publiek. We willen in de loop van dit jaar ook een vestiging openen in de regio Utrecht”, aldus Simon Luijckx, bestuursvoorzitter Emil Frey Nederland.