Wij zijn automotive
Automotive werkplaats | Nieuwsbrief | Colofon | Adverteren | Abonnement 
Online Adverteren
Vakblad adverteren
Bezig met laden...
Klik om te vergroten

Budget opent occasioncenter

12-05-2009 17:00

Autoverhuurbedrijf Budget start een eigen occasioncenter. Vanaf 16 mei gaat de autoverhuurder, onderdeel van Stern groep, vanuit het voormalige Mercedes-pand langs de A2 in Amsterdam Zuid-Oost ex-rentals verkopen aan particulieren. Op deze locatie had het bedrijf al een verhuurvestiging. Ook begint het bedrijf met het organiseren van occasionshows. Van 21 tot en met 24 mei wordt hiermee een eerste pilot met 150 ex-huurauto’s gehouden. Buiten de shows om zal er een permanent aanbod van 50 tot 75 auto’s zijn, die ook te bekijken zijn via de website van Budget.

Sinds de overname door Stern werkt Budget niet meer met terugkoopverklaringen en is de remarketing in eigen handen. Het is echter voor het eerst dat de verhuurder een occasionshow organiseert. “Het is ingegeven door de markt, het handelskanaal staat onder druk. We hebben het idee dat we ook zelf onze auto’s direct aan de man kunnen brengen en ondanks de scherpe prijsstelling er toch nog een snippertje extra aan kunnen verdienen”, aldus Reijer Knol, directeur van Budget.

De voertuigen die tijdens de pilot-show worden aangeboden liggen in het middensegment qua prijs (7,5 tot 15 duizend euro) en zijn van uiteenlopende merken. Knol verwacht tussen de dertig en vijftig procent van de auto’s te verkopen.

Reageer Doorsturen
Reacties (2)

Geachte heer Knol,

Succes met de nieuwe strategie, maar mocht U ooit met de kleine bestelauto's zoals Caddy,Berlingo,Combo enz vast te komen zitten, twijfelt U niet. Wij zijn altijd op zoek naar jonge nette bestelauto's met weinig kilometers.

Met vriendelijke groet

Raymond van Lieshout

Raymond Van Lieshout - Raymond van Lieshout Auto's BV - Geplaatst op 18-06-2009 12:45:54.

Dag Reijer,

Zeer veel succes gewenst met de nieuwe verkoopmogelijkheid. We hopen dat het een succes wordt.

Uiteraard staan we altijd voor Budget klaar voor de eventueel overgebleven auto's.

Tot snel,

Maarten

Maarten Bekkers - Autorola - Geplaatst op 19-05-2009 10:37:17.
Overige berichten
Maak Automotive uw homepage | Nieuwsbrief | Colofon | RSS-feeds


website realisatie CyberNed Internet Services