Wij zijn automotive
Automotive werkplaats | Nieuwsbrief | Colofon | Adverteren | Abonnement 
Online Adverteren
Vakblad adverteren

Ook ING Car Lease deelt roetfilters uit

13-08-2007 00:00

In de nieuwste Automotive meldde Athlon Car Lease al dat het zijn volledige wagenpark, waar mogelijk, van retrofit-roetfilters gaat voorzien. Nu heeft ook ING Car Lease bekendgemaakt zijn berijders gratis van een retrofit-roetfilter te zullen voorzien. De leasemaatschappij eist echter wel dat er voor de te installeren filters officiële merkgoedkeuring is afgegeven: men mag niet gaan shoppen in het universele kanaal.
“Het grote voordeel voor de berijder is dat hij voor de montage gewoon bij zijn eigen dealer terecht kan en deze eventueel in combinatie met een reguliere onderhoudsbeurt kan laten uitvoeren”, aldus ING Car Lease.

Reageer Doorsturen
Reacties (2)


Wij zijn een autoleasemaatschappij die ůůk nieuwe auto's via het universele autobedrijf levert aan onze klanten. De universeel mag vervolgens gedurende de looptijd het gehele R.O.B. traject voor zijn rekening nemen. Ook de ruit- en schaderaparaties mag de universeel doen. Dus als je als universeel een leaseauto wilt leveren en wilt onderhouden kun je deze via IJssellease inzetten.

Guido Hoffman - Geplaatst op 15-08-2007 10:21:00.

Als universeel probeer ik alle berichten gerelateerd aan lease en onderhoud te volgen. Het valt mij op dat leasemaatschappijen hun berijders nog steeds niet naar het universele kanaal (durven te) sturen als het gaat om onderhoud. De flexibiliteit van de leasemaatschappijen ontbreekt volgens mij volledig hierin. Ik had zelf verwacht dat na de Monti wet ook de leasemaatschappijen blijer en vrijer zouden worden in hun keuze. Maar volgens mij is er in al die jaren nog geen een leasemaatschappij geweest die echt heeft uitgesproken ook voor het universele kanaal te kiezen (met uitzondering dan van Athlon in dat andere bericht). Ik ga er maar
vanuit dat de lobby van de importeurs nog steeds te sterk is en de zak met geld te groot. Wat mij dan weer doet verbazen is dat de leasemaatschappijen eigenlijk werk sturen naar hun eigen concurrenten. Zoek ik even op het Internet naar leasemaatschappijen dan zie ik al snel dat alle automerken ook hun eigen leasemaaschappij hebben, vreemd.

En nee ik ben geen gefrustreerde universeel maar in dit bericht van ING ligt het er wel heel erg dik bovenop. "Het grote voordeel voor de berijder is dat hij voor de montage gewoon bij zijn eigen dealer terecht kan en deze eventueel in combinatie met een reguliere onderhoudsbeurt kan laten uitvoeren". Heren ING, wat is hier dan het grote voordeel voor de berijders?? Is het universele kanaal in uw ogen dan ongewoon?? Volgens mij had de berijder ook "gewoon bij zijn eigen universeel" terecht gekund. Volgens mij zit het grote voordeel eigenlijk ergens anders....

Harry van Zanten - Geplaatst op 15-08-2007 01:02:00.
Overige berichten
Maak Automotive uw homepage | Nieuwsbrief | Colofon | RSS-feeds


website realisatie CyberNed Internet Services