Roetfilterservice.net breidt uit met 2 motorrevisiebedrijven

Jeroen Vos Jeroen Vos
Het netwerk van website Roetfilterservice.net is uitgebreid met 2 nieuwe leden. (Foto: Roetfilterservice)

Het netwerk van website Roetfilterservice.net is uitgebreid met de motorrevisiebedrijven Bleijlevens Motoren en Techniek uit Margraten en Koning Technisch Bedrijf uit Meppel. Beide ondernemingen reinigen roetfilters. Dat maakt de website vandaag bekend.

Het netwerk van Roetfilterservice.net, dat in 2019 gelanceerd werd, telt nu 7 roetfilterspecialisten in Nederland en 2 Belgische deelnemers. Volgens René Visser, initiatiefnemer van de website en eigenaar van Visser Voertuigsystemen, begint het gewenste netwerk hiermee vorm te krijgen. “We zijn aardig op weg naar een landelijk dekkend netwerk en voegen in de toekomst wellicht nog nieuwe leden toe”, aldus Visser.

Roetfilters waren de afgelopen tijd onderwerp van gesprek bij de wijziging in de apk voor dieselauto’s, waarbij met name het gebruik van de deeltjesteller voor de roetfiltertest een hot item was.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.