Snap-on lanceert diagnosetester voor snelle scan

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
De Apollo-D9 diagnosetester van Snap-on. (Foto: Snap-on)

Equipmentleverancier Snap-on lanceert de Apollo-D9 diagnosetester voor pre-, post en snelle scans. Volgens de leverancier laat de tester alleen relevante informatie zien die nodig is in de werkplaats. Dankzij over-the-air (OTA) updates wordt de tester continu voorzien van actuele OEM-data en oplossingen. Dat meldt Snap-on.

De diagnosetester is volgens de equipmentleverancier geschikt voor het universele kanaal, merkdealers, autoschadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen en hulpdiensten. De software in de tester gebruikt het SMX besturingssysteem en start op in 2 seconden. De bediening van de tester gaat via een 9 inch kleurentouchscreen. En de navigatie werkt hetzelfde als op de smartphone, stelt Snap-on.

Secure gateway

Klanten krijgen met de diagnosetester toegang tot de secure gateway van autofabrikanten en de cloud van de equipmentleverancier. De automatische opslag van informatie en bestanden zoals foto en video, rapporten, en overzichten gebeurt in de cloud. De diagnosetester kost ruim 3.100 euro en is direct verkrijgbaar. Een software licentie voor een half jaar kost 630 euro.Diagnosetesters geven universele autobedrijven toegang tot de secure gateway van autofabrikanten.

 

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Snap-on lanceert diagnosetester voor snelle scan | Automotive Online

Snap-on lanceert diagnosetester voor snelle scan

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
De Apollo-D9 diagnosetester van Snap-on. (Foto: Snap-on)

Equipmentleverancier Snap-on lanceert de Apollo-D9 diagnosetester voor pre-, post en snelle scans. Volgens de leverancier laat de tester alleen relevante informatie zien die nodig is in de werkplaats. Dankzij over-the-air (OTA) updates wordt de tester continu voorzien van actuele OEM-data en oplossingen. Dat meldt Snap-on.

De diagnosetester is volgens de equipmentleverancier geschikt voor het universele kanaal, merkdealers, autoschadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen en hulpdiensten. De software in de tester gebruikt het SMX besturingssysteem en start op in 2 seconden. De bediening van de tester gaat via een 9 inch kleurentouchscreen. En de navigatie werkt hetzelfde als op de smartphone, stelt Snap-on.

Secure gateway

Klanten krijgen met de diagnosetester toegang tot de secure gateway van autofabrikanten en de cloud van de equipmentleverancier. De automatische opslag van informatie en bestanden zoals foto en video, rapporten, en overzichten gebeurt in de cloud. De diagnosetester kost ruim 3.100 euro en is direct verkrijgbaar. Een software licentie voor een half jaar kost 630 euro.Diagnosetesters geven universele autobedrijven toegang tot de secure gateway van autofabrikanten.

 

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.