Op Bezoek | ‘Omdat ik mijn kantoor deel, kunnen wij ons dit Nio House veroorloven’

Nio • Gaat Nio het redden? Als ze voldoende tijd krijgen wellicht wel. Is Nio uniek? Zonder enige twijfel. En doen ze het met overtuiging? Ook dat is zonder enige twijfel het geval. Gisteren kwamen al deze aspecten uitgebreid aan bod bij de opening van het Nio House in Amsterdam, gevestigd in het monumentale Metz-gebouw.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Nio

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Op Bezoek | ‘Omdat ik mijn kantoor deel, kunnen wij ons dit Nio House veroorloven’ | Automotive Online

Op Bezoek | ‘Omdat ik mijn kantoor deel, kunnen wij ons dit Nio House veroorloven’

Nio • Gaat Nio het redden? Als ze voldoende tijd krijgen wellicht wel. Is Nio uniek? Zonder enige twijfel. En doen ze het met overtuiging? Ook dat is zonder enige twijfel het geval. Gisteren kwamen al deze aspecten uitgebreid aan bod bij de opening van het Nio House in Amsterdam, gevestigd in het monumentale Metz-gebouw.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Nio

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.