R-M breidt assortiment blanke lakken uit

Jeroen Vos Jeroen Vos
Autolakkenfabrikant R-M heeft het assortiment blanke lakken uitgebreid. (Foto: R-M Autolakken)

R-M Autolakken heeft deze maand een nieuwe generatie blanke lakken gelanceerd voor autoreparaties. Het assortiment van de Pioneer series wordt geproduceerd op basis van hernieuwbare bronnen, waardoor de CO2-uistoot sterk verminderd wordt, aldus de fabrikant. De Advance serie is bestemd voor schadeherstelbedrijven en moet hen een voorsprong geven qua productiviteit. Dat maakt de autolakkenfabrikant bekend in een persbericht.

De blanke lakken van de Pioneer series drogen sneller, wat minder energie kost tijdens het droogproces. Ook is het verwerkingsproces gestroomlijnd, waardoor het schadeherstelbedrijf zo efficiënt mogelijk kan werken. De Advance series moet een productiviteitsvoorsprong geven aan het schadeherstelbedrijf. De laksystemen verhogen volgens de lakkenfabrikant de doorlooptijden en verminderen het materiaalverbruik en de verwerkingstijden sterk.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

R-M breidt assortiment blanke lakken uit | Automotive Online

R-M breidt assortiment blanke lakken uit

Jeroen Vos Jeroen Vos
Autolakkenfabrikant R-M heeft het assortiment blanke lakken uitgebreid. (Foto: R-M Autolakken)

R-M Autolakken heeft deze maand een nieuwe generatie blanke lakken gelanceerd voor autoreparaties. Het assortiment van de Pioneer series wordt geproduceerd op basis van hernieuwbare bronnen, waardoor de CO2-uistoot sterk verminderd wordt, aldus de fabrikant. De Advance serie is bestemd voor schadeherstelbedrijven en moet hen een voorsprong geven qua productiviteit. Dat maakt de autolakkenfabrikant bekend in een persbericht.

De blanke lakken van de Pioneer series drogen sneller, wat minder energie kost tijdens het droogproces. Ook is het verwerkingsproces gestroomlijnd, waardoor het schadeherstelbedrijf zo efficiënt mogelijk kan werken. De Advance series moet een productiviteitsvoorsprong geven aan het schadeherstelbedrijf. De laksystemen verhogen volgens de lakkenfabrikant de doorlooptijden en verminderen het materiaalverbruik en de verwerkingstijden sterk.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.