ABS Brouwer en Van der Weijden kiezen voor Glasurit

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Op de foto (vooraan links) Peter Engels (directeur ABS Brouwer Noordwijk en Lisse en ABS van der Weijden Nieuwkoop), rechts Simon van den Enden (head of key account management BASF). Achteraan links Sander van Wijk (operationeel manager ABS Brouwer Noordwijk, ABS Brouwer Lisse en ABS van der Weijden Nieuwkoop) en achteraan rechts Rene Kok (regional sales manager Glasurit/BASF).

Glasurit was al ‘binnen’ bij ABS, maar dan als tweede leverancier achter lakkenmerk Sikkens van Akzo Nobel. Het is echter aan de leden zelf om hun voorkeursleverancier te kiezen, zegt marketingadviseur Ineke van Klei van ABS Autoherstel. Volgens Simon van den Enden, head of key accounts bij Basf Coating Services, zijn de ondernemers nu echter wel vrijer in hun keuze. “Ik verwacht dat hierdoor meer ABS-bedrijven voor ons zullen kiezen. De samenwerking met ABS Brouwer Noordwijk en Lisse en ABS Van der Weijden Nieuwkoop (alle drie eigendom van Peter Engels) is daar een eerste signaal van.”

De drie schadeherstelbedrijven worden ook lid van Colormotion, Glasurits klantennetwerk gericht op rendementsverhoging binnen het schadeherstelbedrijf; een soortgelijk initiatief dus als Acoat van Akzo Nobel.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

ABS Brouwer en Van der Weijden kiezen voor Glasurit | Automotive Online

ABS Brouwer en Van der Weijden kiezen voor Glasurit

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Op de foto (vooraan links) Peter Engels (directeur ABS Brouwer Noordwijk en Lisse en ABS van der Weijden Nieuwkoop), rechts Simon van den Enden (head of key account management BASF). Achteraan links Sander van Wijk (operationeel manager ABS Brouwer Noordwijk, ABS Brouwer Lisse en ABS van der Weijden Nieuwkoop) en achteraan rechts Rene Kok (regional sales manager Glasurit/BASF).

Glasurit was al ‘binnen’ bij ABS, maar dan als tweede leverancier achter lakkenmerk Sikkens van Akzo Nobel. Het is echter aan de leden zelf om hun voorkeursleverancier te kiezen, zegt marketingadviseur Ineke van Klei van ABS Autoherstel. Volgens Simon van den Enden, head of key accounts bij Basf Coating Services, zijn de ondernemers nu echter wel vrijer in hun keuze. “Ik verwacht dat hierdoor meer ABS-bedrijven voor ons zullen kiezen. De samenwerking met ABS Brouwer Noordwijk en Lisse en ABS Van der Weijden Nieuwkoop (alle drie eigendom van Peter Engels) is daar een eerste signaal van.”

De drie schadeherstelbedrijven worden ook lid van Colormotion, Glasurits klantennetwerk gericht op rendementsverhoging binnen het schadeherstelbedrijf; een soortgelijk initiatief dus als Acoat van Akzo Nobel.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.