LKQ koopt grossier Twimva

LKQ • Met deze overname breidt LKQ zijn grossiernetwerk uit naar 79 vestigingen verspreid over Nederland.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Roberto en Hillian Cipolletti met in het midden Johan van der Hoeven. (Foto: LKQ)

Onderdelendistributeur LKQ koopt grossier Twimva Automaterialen in Overijssel. Dat melden de bedrijven. Twimva heeft materialen in Enschede en Almelo. De circa 50 medewerkers van Twimva Automaterialen, verspreid over de twee vestigingen, blijven bij het bedrijf werkzaam.

“Met de overname van Twimva Automaterialen bevestigen we onze ambitie om in de Nederlandse markt te blijven investeren. We versterken onze positie en vergroten onze servicecapaciteiten in het oosten van het land.” aldus Alex Gelbcke, ceo LKQ Benelux-France.

Johan van der Hoeven, cco LKQ Benelux-France, noemt de overname een mooi vervolgstap.  “Het toont het vertrouwen dat eigenaren Roberto en Hillian Cipolletti in LKQ stellen.”

Innoveren

Roberto en Hillian Cipolletti van Twimva Automaterialen noemen LKQ de juiste partner voor de toekomst: “Wij zijn ontzettend trots op wat we de afgelopen jaren bereikt hebben. De snel evoluerende aftermarket verplicht ons om na te denken over de toekomst. We zijn dan ook blij dat we onze krachten kunnen bundelen met een partner die ons kent en onze visie deelt. Samen met LKQ zullen we blijven innoveren en groeien en
kunnen we onze klanten een uitgebreidere service bieden.”

Met deze overname breidt LKQ zijn grossiernetwerk uit naar 79 vestigingen verspreid over Nederland.

LKQ koopt grossier Twimva | Automotive Online

LKQ koopt grossier Twimva

LKQ • Met deze overname breidt LKQ zijn grossiernetwerk uit naar 79 vestigingen verspreid over Nederland.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Roberto en Hillian Cipolletti met in het midden Johan van der Hoeven. (Foto: LKQ)

Onderdelendistributeur LKQ koopt grossier Twimva Automaterialen in Overijssel. Dat melden de bedrijven. Twimva heeft materialen in Enschede en Almelo. De circa 50 medewerkers van Twimva Automaterialen, verspreid over de twee vestigingen, blijven bij het bedrijf werkzaam.

“Met de overname van Twimva Automaterialen bevestigen we onze ambitie om in de Nederlandse markt te blijven investeren. We versterken onze positie en vergroten onze servicecapaciteiten in het oosten van het land.” aldus Alex Gelbcke, ceo LKQ Benelux-France.

Johan van der Hoeven, cco LKQ Benelux-France, noemt de overname een mooi vervolgstap.  “Het toont het vertrouwen dat eigenaren Roberto en Hillian Cipolletti in LKQ stellen.”

Innoveren

Roberto en Hillian Cipolletti van Twimva Automaterialen noemen LKQ de juiste partner voor de toekomst: “Wij zijn ontzettend trots op wat we de afgelopen jaren bereikt hebben. De snel evoluerende aftermarket verplicht ons om na te denken over de toekomst. We zijn dan ook blij dat we onze krachten kunnen bundelen met een partner die ons kent en onze visie deelt. Samen met LKQ zullen we blijven innoveren en groeien en
kunnen we onze klanten een uitgebreidere service bieden.”

Met deze overname breidt LKQ zijn grossiernetwerk uit naar 79 vestigingen verspreid over Nederland.