LKQ opent nieuwe vestiging in Nieuwegein

LKQ • Het magazijn is zo ingericht dat populaire artikelen snel leverbaar zijn.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
(foto: LKQ)

Onderdelenleverancier LKQ opende op vrijdag 14 juni een nieuwe vestiging in Nieuwegein. Het pand biedt volgens het bedrijf ruimte aan meer dan 45 duizend artikelen en 7.500 banden. Dit meldt LKQ in een verklaring op zijn website.

Het magazijn is zo ingericht dat populaire artikelen snel leverbaar zijn. ‘Dat betekent onder meer dat de 200 meest verkochte onderdelen vooraan in het magazijn te vinden zijn, om zo de werkefficiëntie te verhogen’, aldus het bedrijf.

De uitbreiding past in de groeistrategie van LKQ. “Dit filiaal wordt de maatstaf voor toekomstige filialen in onze regio”, vertelt vestigingsmanager Jeroen Borgers. “Dagelijks zijn er twaalf routes naar onze klanten rond Nieuwegein die vijf keer per dag beleverd worden.”

Naast de ‘slimme indeling’, speelde ook duurzaamheid een belangrijke rol bij de bouw van het pand, aldus LKQ. Zo beschikt het gebouw over 348 zonnepanelen, warmtepompen, vloerverwarming, automatische schuifdeuren, en bewegings-gestuurde verlichting. Daarnaast zijn er ook vier laadpalen voor de verdere elektrificatie van het wagenpark.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.  

LKQ opent nieuwe vestiging in Nieuwegein | Automotive Online

LKQ opent nieuwe vestiging in Nieuwegein

LKQ • Het magazijn is zo ingericht dat populaire artikelen snel leverbaar zijn.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
(foto: LKQ)

Onderdelenleverancier LKQ opende op vrijdag 14 juni een nieuwe vestiging in Nieuwegein. Het pand biedt volgens het bedrijf ruimte aan meer dan 45 duizend artikelen en 7.500 banden. Dit meldt LKQ in een verklaring op zijn website.

Het magazijn is zo ingericht dat populaire artikelen snel leverbaar zijn. ‘Dat betekent onder meer dat de 200 meest verkochte onderdelen vooraan in het magazijn te vinden zijn, om zo de werkefficiëntie te verhogen’, aldus het bedrijf.

De uitbreiding past in de groeistrategie van LKQ. “Dit filiaal wordt de maatstaf voor toekomstige filialen in onze regio”, vertelt vestigingsmanager Jeroen Borgers. “Dagelijks zijn er twaalf routes naar onze klanten rond Nieuwegein die vijf keer per dag beleverd worden.”

Naast de ‘slimme indeling’, speelde ook duurzaamheid een belangrijke rol bij de bouw van het pand, aldus LKQ. Zo beschikt het gebouw over 348 zonnepanelen, warmtepompen, vloerverwarming, automatische schuifdeuren, en bewegings-gestuurde verlichting. Daarnaast zijn er ook vier laadpalen voor de verdere elektrificatie van het wagenpark.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.