Enige ‘ongebonden’ Bovag-halve finalist: ‘Een werkplaatsconcept biedt ons niks extra’s’

Werkplaatsformule • Van de tien genomineerden voor de titel Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar is er één niet aangesloten bij een garageconcept: Autoservice Matthijs van Driel. “Sowieso wil ik de naam van het bedrijf niet aanpassen.”
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Was jarenlang werkzaam als freelancer voor Automobiel Management en kwam in 2019 in dienst bij ProMedia als vaste redacteur. Sinds 2022 schrijft hij onder meer voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Bijt zich nu vast in de dossiers aftermarket en bedrijfsauto's.  

Enige ‘ongebonden’ Bovag-halve finalist: ‘Een werkplaatsconcept biedt ons niks extra’s’ | Automotive Online

Enige ‘ongebonden’ Bovag-halve finalist: ‘Een werkplaatsconcept biedt ons niks extra’s’

Werkplaatsformule • Van de tien genomineerden voor de titel Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar is er één niet aangesloten bij een garageconcept: Autoservice Matthijs van Driel. “Sowieso wil ik de naam van het bedrijf niet aanpassen.”
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Was jarenlang werkzaam als freelancer voor Automobiel Management en kwam in 2019 in dienst bij ProMedia als vaste redacteur. Sinds 2022 schrijft hij onder meer voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Bijt zich nu vast in de dossiers aftermarket en bedrijfsauto's.