Dorpsgarage Elshof neemt Autovakmeester Van Oorspronk over

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Het streven van Elshof is om in 2030 zo’n 30 vestigingen te hebben. (Foto: Dorpsgarage Elshof)

Dorpsgarage Elshof, winnaar van de Bovag onafhankelijke Autobedrijf van het Jaar 2022 verkiezingen, neemt per 1 december 2022 het stokje over van Autovakmeester Van Oorspronk in Loenen.

“We waren op zoek naar een nieuwe locatie in de omgeving en zijn begin dit jaar al eens langs geweest bij Autovakmeester Van Oorspronk. We zochten een garage in een dorp dat niet te ver afstond van onze andere locaties. Loenen was daarin perfect,” aldus eigenaar Ruben Elshof tegen AM. De naam Van Oorspronk verdwijnt; het bedrijf gaat verder als Dorpsgarage Loenen. Het personeel (1 medewerker) wordt overgenomen.

30 vestigingen

De overname valt binnen de filosofie van Elshof, die eerder een interview met AM vertelde dat hij ernaar streeft om in 2030 zo’n 30 vestigingen te hebben. “Wij zijn vereerd dat wij een familiebedrijf mogen overnemen dat drie generaties en 75 jaar lang in het midden van de samenleving heeft gestaan,” aldus Elshof.

Dorpsgarage Elshof neemt Autovakmeester Van Oorspronk over | Automotive Online

Dorpsgarage Elshof neemt Autovakmeester Van Oorspronk over

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Het streven van Elshof is om in 2030 zo’n 30 vestigingen te hebben. (Foto: Dorpsgarage Elshof)

Dorpsgarage Elshof, winnaar van de Bovag onafhankelijke Autobedrijf van het Jaar 2022 verkiezingen, neemt per 1 december 2022 het stokje over van Autovakmeester Van Oorspronk in Loenen.

“We waren op zoek naar een nieuwe locatie in de omgeving en zijn begin dit jaar al eens langs geweest bij Autovakmeester Van Oorspronk. We zochten een garage in een dorp dat niet te ver afstond van onze andere locaties. Loenen was daarin perfect,” aldus eigenaar Ruben Elshof tegen AM. De naam Van Oorspronk verdwijnt; het bedrijf gaat verder als Dorpsgarage Loenen. Het personeel (1 medewerker) wordt overgenomen.

30 vestigingen

De overname valt binnen de filosofie van Elshof, die eerder een interview met AM vertelde dat hij ernaar streeft om in 2030 zo’n 30 vestigingen te hebben. “Wij zijn vereerd dat wij een familiebedrijf mogen overnemen dat drie generaties en 75 jaar lang in het midden van de samenleving heeft gestaan,” aldus Elshof.