Profile en Arval verlengen samenwerking

Arval • Arval leaserijders kunnen terecht bij alle Profile-vestigingen.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
De vestiging in Deventer. (foto: Profile)

Garagebedrijf Profile en mobiliteitspartner Arval BNP Paribas hebben de langdurige samenwerking verlengd. De strategische samenwerking houdt in dat het gehele netwerk van Profile een contractpartner blijft van Arval. Dat melden beide bedrijven middels een persbericht.

Alle Arval leaserijders kunnen met de samenwerking voor onderhoud en bandenservice bij alle 152 Profile-vestigingen terecht.

“Hiermee versterken zowel Profile als Arval hun positie aanzienlijk in Nederland”, zegt Menno Kuipers, directeur Car bij Profile. Hier verwijst hij naar de verwachte groei van de Arval-vloot, na de overname van Terberg Business Lease Group.

Ook Bart Rijk, netwerkmanager bij Arval BNP Paribas Nederland, deelt zijn enthousiasme over het voortzetten en versterken van de langdurige samenwerking. “Profile, als onafhankelijk garagebedrijf, is in staat om mee te groeien met de technologische ontwikkelingen in de markt.”

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

Profile en Arval verlengen samenwerking | Automotive Online

Profile en Arval verlengen samenwerking

Arval • Arval leaserijders kunnen terecht bij alle Profile-vestigingen.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
De vestiging in Deventer. (foto: Profile)

Garagebedrijf Profile en mobiliteitspartner Arval BNP Paribas hebben de langdurige samenwerking verlengd. De strategische samenwerking houdt in dat het gehele netwerk van Profile een contractpartner blijft van Arval. Dat melden beide bedrijven middels een persbericht.

Alle Arval leaserijders kunnen met de samenwerking voor onderhoud en bandenservice bij alle 152 Profile-vestigingen terecht.

“Hiermee versterken zowel Profile als Arval hun positie aanzienlijk in Nederland”, zegt Menno Kuipers, directeur Car bij Profile. Hier verwijst hij naar de verwachte groei van de Arval-vloot, na de overname van Terberg Business Lease Group.

Ook Bart Rijk, netwerkmanager bij Arval BNP Paribas Nederland, deelt zijn enthousiasme over het voortzetten en versterken van de langdurige samenwerking. “Profile, als onafhankelijk garagebedrijf, is in staat om mee te groeien met de technologische ontwikkelingen in de markt.”

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.