‘Arval op drie na grootste leasemaatschappij in operationele lease’

Arval • Het totale wagenpark groeide met 5,9 procent naar ruim 100 duizend auto’s.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden

Leasemaatschappij Arval heeft vorig jaar het marktaandeel op de Nederlandse operationele leasemarkt weten te vergroten naar 10 procent. Het bedrijf staat daarmee op de vierde plek in deze markt. Dit meldt Arval in een verklaring.

Het totale wagenpark groeide volgens Arval met 5,9 procent naar ruim 100 duizend auto’s, waarvan 18 procent volledig elektrisch en 28 procent hybride. Arval ligt daarmee naar eigen zeggen op schema om 42 procent van het Nederlandse wagenpark voor 2025 te elektrificeren.

Andrea Falcone, general manager van Arval BNP Paribas in Nederland: “Met de overname van Terberg Business Lease Group, en daarmee het Justlease-label, hebben we onze positie in de private leasemarkt enorm versterkt en kunnen we onze dienstverlening aanbieden aan een snelgroeiend aantal klanten in Nederland.”

Het aantal gebruikers van Arval Mobility Link, een online platform waarmee gebruikers hun reis met verschillende vervoersmiddelen kunnen plannen en inzicht hebben in hun CO2-verbruik, steeg met meer dan 50 procent naar ruim 5 duizend.

In de 2022-2023 editie van de Automotive Leasemaatschappij top 60 staat Arval op plek 8 met een vlootomvang van 61.800 auto’s.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.  

‘Arval op drie na grootste leasemaatschappij in operationele lease’ | Automotive Online

‘Arval op drie na grootste leasemaatschappij in operationele lease’

Arval • Het totale wagenpark groeide met 5,9 procent naar ruim 100 duizend auto’s.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden

Leasemaatschappij Arval heeft vorig jaar het marktaandeel op de Nederlandse operationele leasemarkt weten te vergroten naar 10 procent. Het bedrijf staat daarmee op de vierde plek in deze markt. Dit meldt Arval in een verklaring.

Het totale wagenpark groeide volgens Arval met 5,9 procent naar ruim 100 duizend auto’s, waarvan 18 procent volledig elektrisch en 28 procent hybride. Arval ligt daarmee naar eigen zeggen op schema om 42 procent van het Nederlandse wagenpark voor 2025 te elektrificeren.

Andrea Falcone, general manager van Arval BNP Paribas in Nederland: “Met de overname van Terberg Business Lease Group, en daarmee het Justlease-label, hebben we onze positie in de private leasemarkt enorm versterkt en kunnen we onze dienstverlening aanbieden aan een snelgroeiend aantal klanten in Nederland.”

Het aantal gebruikers van Arval Mobility Link, een online platform waarmee gebruikers hun reis met verschillende vervoersmiddelen kunnen plannen en inzicht hebben in hun CO2-verbruik, steeg met meer dan 50 procent naar ruim 5 duizend.

In de 2022-2023 editie van de Automotive Leasemaatschappij top 60 staat Arval op plek 8 met een vlootomvang van 61.800 auto’s.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.