Arval rondt overname Terberg Business Lease af

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Terberg Business Lease is nu in Franse handen. (Foto: Terberg)

Het Franse Arval, onderdeel van BNP Paribas Groep, rondt vandaag de overname af van Terberg Business Lease Group (TBLG) in Nederland en België. De overname werd in september aangekondigd. Arval neemt alle aandelen over van aandeelhouders Koninklijke Terberg Groep en AutoBinck Groep.

Andrea Falcone en Rogier van Ewijk, de huidige ceo van TBLG, worden verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van Arval Nederland. Beiden krijgen de functie van General Manager, meldt Arval in het persbericht. Lees hier: Hoe Terberg in handen van Arval werd gedreven.

Volgens de AM Leasemaatschappij Top 60 heeft Arval een vlootomvang van ruim 60 duizend voertuigen. Daarmee valt het net buiten de top 10 grootste leasemaatschappijen van het land.