Arval maakt onderhoudsafspraken met Profile en James Autoservice

Arval BNP Paribas • Het onderhoudsnetwerk sluit aan bij Arval Beyond, de langetermijnstrategie die de leasemaatschappij eind 2020 aankondigde.
Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
Profile Houten is in februari gestart als eerste Arval Center in Nederland. (Foto: Arval)

Arval is in Nederland gestart met de officiële uitrol van een landelijk netwerk van onderhouds- en schadeherstelbedrijven voor de klanten van het leasebedrijf. Dat maakt de organisatie bekend in een persbericht.

Profile Houten is in februari gestart als eerste zogenaamd Arval Center in Nederland. Inmiddels zijn ook Broekhuis Utrecht Overvecht, James Autoservice Stuart in Elst, James Autoservice Amsterdam Arena en Profile Ridderkerk gestart als Arval Center. De uitrol van het netwerk in Nederland wordt de komende jaren verder uitgebreid met nieuwe partners, laat het bedrijf weten.

De aangesloten garagebedrijven zijn geselecteerd op duurzaamheidsdoelstellingen, locatie, klanttevredenheid en flexibiliteit. Klanten vinden de partners via de MyArval- app.

Arval Beyond

Het netwerk sluit aan bij Arval Beyond, de vijfjarenstrategie die Arval eind 2020 aankondigde. Hiermee richt zich onder meer op een versnelde elektrificatie van het wagenpark en het aanbieden van een brede mobiliteitsmix .

De uitrol van het onderhoudsnetwerk is volgens Andrea Falcone, general manager Arval Nederland, ‘een mijlpaal voor onze duurzame mobiliteitsstrategie’.

Arval maakt onderhoudsafspraken met Profile en James Autoservice | Automotive Online

Arval maakt onderhoudsafspraken met Profile en James Autoservice

Arval BNP Paribas • Het onderhoudsnetwerk sluit aan bij Arval Beyond, de langetermijnstrategie die de leasemaatschappij eind 2020 aankondigde.
Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
Profile Houten is in februari gestart als eerste Arval Center in Nederland. (Foto: Arval)

Arval is in Nederland gestart met de officiële uitrol van een landelijk netwerk van onderhouds- en schadeherstelbedrijven voor de klanten van het leasebedrijf. Dat maakt de organisatie bekend in een persbericht.

Profile Houten is in februari gestart als eerste zogenaamd Arval Center in Nederland. Inmiddels zijn ook Broekhuis Utrecht Overvecht, James Autoservice Stuart in Elst, James Autoservice Amsterdam Arena en Profile Ridderkerk gestart als Arval Center. De uitrol van het netwerk in Nederland wordt de komende jaren verder uitgebreid met nieuwe partners, laat het bedrijf weten.

De aangesloten garagebedrijven zijn geselecteerd op duurzaamheidsdoelstellingen, locatie, klanttevredenheid en flexibiliteit. Klanten vinden de partners via de MyArval- app.

Arval Beyond

Het netwerk sluit aan bij Arval Beyond, de vijfjarenstrategie die Arval eind 2020 aankondigde. Hiermee richt zich onder meer op een versnelde elektrificatie van het wagenpark en het aanbieden van een brede mobiliteitsmix .

De uitrol van het onderhoudsnetwerk is volgens Andrea Falcone, general manager Arval Nederland, ‘een mijlpaal voor onze duurzame mobiliteitsstrategie’.