Carteam sluit 40ste deelnemer aan

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
Carteam richt zich op zelfstandige universele bedrijven en telt nu 40 leden. (Foto: Shutterstock)

Carteam heeft onlangs drie nieuwe garagebedrijven aangesloten en komt daarmee in totaal op een netwerk uit van 40 bedrijven. Het gaat om vestigingen in Zwaag, Schijndel en Zaandijk. Dat meldt Carteam. “Deelname aan onze organisatie is voor ons de bevestiging dat wij in een behoefte voorzien en het verschil kunnen maken voor zelfstandig ondernemers”, aldus initiatiefnemer en directeur Martin Bedorf.

Naast sales, aftersales en mobiliteitsservice (24-uurs pechhulp), biedt de garageformule ook private lease aan. Door verbreding van het dienstenpakket denkt Carteam dat de vestigingen hun klantenkring beter kunnen behouden en verder kunnen uitbreiden. Zo ging de formule ook een samenwerking aan met autodeelconcept Stapp.in. Overigens zijn ook diverse andere garageconcepten inmiddels actief in private lease, zoals James en Vakgarage.

Carteam is opgericht in 2015 en richt zich op onafhankelijke, universele garagebedrijven. Vorig jaar stond de teller op 36 deelnemers.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.