Yor24 en Stapp.in starten met zakelijk autodelen

Maarten Bokslag Maarten Bokslag

Dit meldt Yor24.

Met mobiliteitsplatform Yor24 kunnen zakelijke reizen gepland, geregistreerd, gedeclareerd, gebudgetteerd en beheerd worden. Door de samenwerking met het snel groeiende deelautoconcept Stapp.in kan Yor24 ook car-sharing faciliteren. Nu particulier autodelen aan een opmars bezig is, lijkt dit ook voor de zakelijke markt een logische manier om de bezettingsgraad van zakelijke auto’s te vergroten en tegelijkertijd de kosten van mobiliteit te reduceren, stelt Alexander ter Meulen, manager van Yor24.

Geen sleutels meer nodig

Alle processen die bij zakelijke carsharing komen kijken, zoals het plannen en boeken van de deelauto, het registreren en betalen van het gebruik en de beheerfuncties worden door het platform van Yor24 ondersteund. Auto’s kunnen digitaal gereserveerd worden en zijn met behulp van een smartphone te openen en te sluiten, zodat er geen sleutels meer uitgewisseld hoeven te worden.

Zowel het operationele als het financiële proces zijn volgens Yor24 geborgd. Door interfaces tussen de systemen van deelauto-leveranciers en van gebruikers verlopen de processen gecontroleerd en automatisch. Dit geldt zowel voor de financiële administratie als voor de payrolling. 

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.