Investeerders steken 1,3 miljoen in deelautoplatform Stapp.in

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Drie bedrijven investeren in het concept. (Foto: Stapp.in)

Mobiliteitsbedrijf Houttequiet, Taxi Baan en investeringsfonds Silicon Polder Ventures investeren in totaal 1,3 miljoen euro in deelautoplatform Stapp.in. Dat meldt het bedrijf vandaag in een persbericht.

Stapp.in maakt ook bekend de bedrijfsactiviteiten te splitsen. Stapp.in blijft zich richten op autodelen voor bedrijven en andere organisaties, zoals overheden die een beperkt aantal auto’s in een besloten kring willen delen. “Daarnaast wordt de complete deeltechniek via een nieuw zakelijk (white) label in de markt gezet, waarmee leasemaatschappijen, autoverhuurders en vlootbeheerders wagenparken volledig kunnen beheren en middels autodelen efficiënter kunnen benutten. De kapitaalinjectie wordt gebruikt om de uitrol van de autodeeltechnologie te versnellen”, aldus het bedrijf. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.