Zes nieuwe bedrijven stappen in bij Stapp.in

Redactie Redactie
• Laatste update:

Garage van Dam in Gouda, Javé Services in Hilversum, Autobedrijf Norbert Driessen in Woerden, Garage De Waard in Waarland, Autoservice Leo Borst in De Rijp en Autobedrijf Onwezen in Odijk zijn de nieuwe aangesloten franchisenemers. 

“We hebben nu in totaal twaalf aangesloten bedrijven. Dit jaar willen we nog 25 nieuwe partijen aan ons binden”, aldus Reinald Bronkhorst, eigenaar van Stapp.in. “We zijn in 2014 gestart en willen opschalen. Doordat er veel media-aandacht is voor deze vorm van autodelen, merken we dat we bekendheid krijgen. Nu willen we een landelijke dekking realiseren.”

Stapp.in wil in 2020 in totaal honderd franchisenemers aan zich binden. “Aansluiten bij ons is laagdrempelig, omdat bedrijven zelf kunnen beslissen met hoeveel auto’s ze starten”, zegt Bronkhorst. “Wel moet er worden afgestemd welke auto’s er worden ingezet en moet de juiste techniek in de auto’s worden gebouwd.”

Binnenkort start ook Garage Leijenaar in Bathmen met de Stapp.in-formule in Deventer.

Stapp.in breidde in 2016 uit naar België

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Zes nieuwe bedrijven stappen in bij Stapp.in | Automotive Online

Zes nieuwe bedrijven stappen in bij Stapp.in

Redactie Redactie
• Laatste update:

Garage van Dam in Gouda, Javé Services in Hilversum, Autobedrijf Norbert Driessen in Woerden, Garage De Waard in Waarland, Autoservice Leo Borst in De Rijp en Autobedrijf Onwezen in Odijk zijn de nieuwe aangesloten franchisenemers. 

“We hebben nu in totaal twaalf aangesloten bedrijven. Dit jaar willen we nog 25 nieuwe partijen aan ons binden”, aldus Reinald Bronkhorst, eigenaar van Stapp.in. “We zijn in 2014 gestart en willen opschalen. Doordat er veel media-aandacht is voor deze vorm van autodelen, merken we dat we bekendheid krijgen. Nu willen we een landelijke dekking realiseren.”

Stapp.in wil in 2020 in totaal honderd franchisenemers aan zich binden. “Aansluiten bij ons is laagdrempelig, omdat bedrijven zelf kunnen beslissen met hoeveel auto’s ze starten”, zegt Bronkhorst. “Wel moet er worden afgestemd welke auto’s er worden ingezet en moet de juiste techniek in de auto’s worden gebouwd.”

Binnenkort start ook Garage Leijenaar in Bathmen met de Stapp.in-formule in Deventer.

Stapp.in breidde in 2016 uit naar België

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.