BCS Vrielo neemt Autobedrijf van Rooijen over

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Beide bedrijven gaan verder in het pand van BCS Vrielo (foto: BCS Vrielo)

Bosch Car Service Vrielo heeft Autobedrijf van Rooijen in Nieuwegein overgenomen, waarna beide bedrijven zijn samengevoegd. De twee bedrijven, die 400 meter uit elkaar lagen, gaan verder in het bestaande pand van BCS Vrielo.

Autobedrijf van Rooijen is al 32 jaar actief in Nieuwegein. Eigenaar Jaco Knoop van BCS Vrielo kent eigenaar Michel van Rooijen al ruim 25 jaar. “Michel is 62 en gaf aan het rustiger aan te willen doen”, vertelt Knoop aan Automotive. “Hij had in het bestaande pand ook geen ruimte meer voor groei, terwijl die zich wel aandient. Ook was er geen ruimte voor verkoop van auto’s. En dan raak je soms klanten kwijt, als die naar een ander bedrijf moeten om een occasion te kopen.”

Verhouding

Ondertussen was BCS Vrielo vooral gericht op de zakelijke markt, met leaseklanten en bedrijven. “Door deze samenwerking/overname wordt de verhouding veel beter. Van Rooijen had vooral particuliere klanten. En ons pand biedt ruimte voor groei”, vertelt Knoop.

De vier medewerkers van Autobedrijf van Rooijen, waaronder Michiel van Rooijen, zijn inmiddels aan de slag bij het nieuwe bedrijf, dat sinds 1 december Bosch Car Service Vrielo & van Rooijen heet.

Jaco Knoop bezit diverse autobedrijven in Midden-Nederland. Naast BCS Vrielo is hij ook eigenaar van BCS Den Dolder, Autobedrijf Hofplein (Vianen), Van der Sluijs Auto’s (Driebergen en Zeist) en Garage Remco Linnebank (Houten).

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

BCS Vrielo neemt Autobedrijf van Rooijen over | Automotive Online

BCS Vrielo neemt Autobedrijf van Rooijen over

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Beide bedrijven gaan verder in het pand van BCS Vrielo (foto: BCS Vrielo)

Bosch Car Service Vrielo heeft Autobedrijf van Rooijen in Nieuwegein overgenomen, waarna beide bedrijven zijn samengevoegd. De twee bedrijven, die 400 meter uit elkaar lagen, gaan verder in het bestaande pand van BCS Vrielo.

Autobedrijf van Rooijen is al 32 jaar actief in Nieuwegein. Eigenaar Jaco Knoop van BCS Vrielo kent eigenaar Michel van Rooijen al ruim 25 jaar. “Michel is 62 en gaf aan het rustiger aan te willen doen”, vertelt Knoop aan Automotive. “Hij had in het bestaande pand ook geen ruimte meer voor groei, terwijl die zich wel aandient. Ook was er geen ruimte voor verkoop van auto’s. En dan raak je soms klanten kwijt, als die naar een ander bedrijf moeten om een occasion te kopen.”

Verhouding

Ondertussen was BCS Vrielo vooral gericht op de zakelijke markt, met leaseklanten en bedrijven. “Door deze samenwerking/overname wordt de verhouding veel beter. Van Rooijen had vooral particuliere klanten. En ons pand biedt ruimte voor groei”, vertelt Knoop.

De vier medewerkers van Autobedrijf van Rooijen, waaronder Michiel van Rooijen, zijn inmiddels aan de slag bij het nieuwe bedrijf, dat sinds 1 december Bosch Car Service Vrielo & van Rooijen heet.

Jaco Knoop bezit diverse autobedrijven in Midden-Nederland. Naast BCS Vrielo is hij ook eigenaar van BCS Den Dolder, Autobedrijf Hofplein (Vianen), Van der Sluijs Auto’s (Driebergen en Zeist) en Garage Remco Linnebank (Houten).

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.