Autobedrijf Spaan koopt activiteiten Bosch Car Service Van Boxmeer

Autobedrijf Spaan • Spaan heeft al BCS-vestigingen in Eindhoven en Veghel.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: BCS Van Boxmeer

Autobedrijf Spaan heeft de activiteiten van Bosch Car Service Van Boxmeer in Sint-Oedenrode gekocht. Dat bevestigt mede-eigenaar Jeroen Spaan.

Voor Spaan is het de derde Bosch Car Service-vestiging; het bedrijf heeft al vestigingen ten noorden (Veghel) en ten zuiden (Eindhoven) van Sint-Oedenrode. De twee monteurs blijven in dienst en zullen ondersteuning krijgen van monteurs van de andere vestigingen. “Zo ontstaat er extra ruimte in onze werkplaats in Veghel en kunnen we daar onze spotrepair- en reconditioneringsactiviteiten uitbreiden”, zegt Spaan.

De familie van Boxmeer is ook eigenaar van leasemaatschappij Boxsons. De familie blijft met de lease-activiteiten actief in het showroomgedeelte van de vestiging.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Autobedrijf Spaan koopt activiteiten Bosch Car Service Van Boxmeer | Automotive Online

Autobedrijf Spaan koopt activiteiten Bosch Car Service Van Boxmeer

Autobedrijf Spaan • Spaan heeft al BCS-vestigingen in Eindhoven en Veghel.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: BCS Van Boxmeer

Autobedrijf Spaan heeft de activiteiten van Bosch Car Service Van Boxmeer in Sint-Oedenrode gekocht. Dat bevestigt mede-eigenaar Jeroen Spaan.

Voor Spaan is het de derde Bosch Car Service-vestiging; het bedrijf heeft al vestigingen ten noorden (Veghel) en ten zuiden (Eindhoven) van Sint-Oedenrode. De twee monteurs blijven in dienst en zullen ondersteuning krijgen van monteurs van de andere vestigingen. “Zo ontstaat er extra ruimte in onze werkplaats in Veghel en kunnen we daar onze spotrepair- en reconditioneringsactiviteiten uitbreiden”, zegt Spaan.

De familie van Boxmeer is ook eigenaar van leasemaatschappij Boxsons. De familie blijft met de lease-activiteiten actief in het showroomgedeelte van de vestiging.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.