Mulder-Mazda koopt ASN Autoschade Bodegraven

Overname • Het is voor Mulder-Mazda de tweede ASN-vestiging.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:

Mulder-Mazda lijft per 1 september ASN Autoschade Bodegraven in. Dat meldt het bedrijf in een persbericht. De Mazda-dealer kocht vorig jaar al ASN Autoschade de IJssel.

De Rotterdamse Mazda-dealer wil met de overname hun ‘one-stop-shop’ concept verder verbreden. Volgens het bedrijf is de vraag naar schadeherstel groot genoeg om verder uit te breiden. “We zien dat klanten erg goed reageren op het feit dat we schadeherstel binnenshuis kunnen verzorgen”, vertelt Rafik Ben Saad, directeur Mulder-Mazda.

Oud-eigenaar Sjoerd Fokkema is tevreden met de overname. “De klik met Mulder-Mazda was zo goed dat we besloten hebben om een verkooptraject in te zetten.” Ondanks de verkoop gaat Fokkema nog niet met pensioen. Hij heeft in Breukelen en Utrecht nog schadebedrijven en richt zich verder op ‘andere projecten’.

Sjoerd Fokkema (ASN): ’Ondernemen is voor 90% teleurstelling en 10% overwinning’

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.

Mulder-Mazda koopt ASN Autoschade Bodegraven | Automotive Online

Mulder-Mazda koopt ASN Autoschade Bodegraven

Overname • Het is voor Mulder-Mazda de tweede ASN-vestiging.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:

Mulder-Mazda lijft per 1 september ASN Autoschade Bodegraven in. Dat meldt het bedrijf in een persbericht. De Mazda-dealer kocht vorig jaar al ASN Autoschade de IJssel.

De Rotterdamse Mazda-dealer wil met de overname hun ‘one-stop-shop’ concept verder verbreden. Volgens het bedrijf is de vraag naar schadeherstel groot genoeg om verder uit te breiden. “We zien dat klanten erg goed reageren op het feit dat we schadeherstel binnenshuis kunnen verzorgen”, vertelt Rafik Ben Saad, directeur Mulder-Mazda.

Oud-eigenaar Sjoerd Fokkema is tevreden met de overname. “De klik met Mulder-Mazda was zo goed dat we besloten hebben om een verkooptraject in te zetten.” Ondanks de verkoop gaat Fokkema nog niet met pensioen. Hij heeft in Breukelen en Utrecht nog schadebedrijven en richt zich verder op ‘andere projecten’.

Sjoerd Fokkema (ASN): ’Ondernemen is voor 90% teleurstelling en 10% overwinning’

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.