Van Nieuwkerk sluit vestiging Mijdrecht: ‘Niet levensvatbaar’

Van Nieuwkerk • Het filiaal in Mijdrecht is door extra investeringseisen niet meer levensvatbaar.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
Van Nieuwkerk-filiaal in Mijdrecht. (Foto: Van Nieuwkerk).

Honda- en Mazda-dealer Van Nieuwkerk voegt zijn vestiging in Mijdrecht samen met die in Amsterdam. Het filiaal in Mijdrecht sluit daarom per 1 april 2024 zijn deuren, zo maakt de dealer bekend in een persbericht.

Volgens dga Rebecca van Nieuwkerk is het bedrijf in Mijdrecht ‘niet meer levensvatbaar’. Zij legt uit: “Met alle extra eisen en investeringen voor autodealers is het lastig om een vestiging in een dorp open te houden.”

Diep verankerd

Volgens Van Nieuwkerk was het een lastige beslissing. “Onze wortels en geschiedenis liggen diep verankerd in Mijdrecht. Bovendien komt een aanzienlijk deel van onze klanten uit De Ronde Venen.”

Klanten kunnen voor onderhoud aan hun Honda voortaan terecht bij de vestigingen in Amsterdam-Zuidoost, Hilversum en Alphen aan de Rijn. Mazda-klanten kunnen hun auto laten onderhouden in Amsterdam-Zuidoost.

Het team van Van Nieuwkerk verhuist grotendeels mee naar de vestiging in Amsterdam.

In april dit jaar nam Stam Groep het Nissan-dealerschap van Van Nieuwkerk over.

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

Van Nieuwkerk sluit vestiging Mijdrecht: ‘Niet levensvatbaar’ | Automotive Online

Van Nieuwkerk sluit vestiging Mijdrecht: ‘Niet levensvatbaar’

Van Nieuwkerk • Het filiaal in Mijdrecht is door extra investeringseisen niet meer levensvatbaar.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
Van Nieuwkerk-filiaal in Mijdrecht. (Foto: Van Nieuwkerk).

Honda- en Mazda-dealer Van Nieuwkerk voegt zijn vestiging in Mijdrecht samen met die in Amsterdam. Het filiaal in Mijdrecht sluit daarom per 1 april 2024 zijn deuren, zo maakt de dealer bekend in een persbericht.

Volgens dga Rebecca van Nieuwkerk is het bedrijf in Mijdrecht ‘niet meer levensvatbaar’. Zij legt uit: “Met alle extra eisen en investeringen voor autodealers is het lastig om een vestiging in een dorp open te houden.”

Diep verankerd

Volgens Van Nieuwkerk was het een lastige beslissing. “Onze wortels en geschiedenis liggen diep verankerd in Mijdrecht. Bovendien komt een aanzienlijk deel van onze klanten uit De Ronde Venen.”

Klanten kunnen voor onderhoud aan hun Honda voortaan terecht bij de vestigingen in Amsterdam-Zuidoost, Hilversum en Alphen aan de Rijn. Mazda-klanten kunnen hun auto laten onderhouden in Amsterdam-Zuidoost.

Het team van Van Nieuwkerk verhuist grotendeels mee naar de vestiging in Amsterdam.

In april dit jaar nam Stam Groep het Nissan-dealerschap van Van Nieuwkerk over.

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.