Opmerkelijk: Hagen Schadeservice terug bij keten AAS

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
HTH Schadeservice sluit zich aan bij AAS Schadeherstel. (Foto: AAS Schadeherstel).

HTH Schadeservice maakt sinds 1 oktober deel uit van schadeherstelketen AAS, zo meldt de schadeketen vandaag. AAS-directeur Nicole Spenkelink: “Wij zijn trots deze bedrijven te mogen toevoegen aan ons netwerk.”

De aansluiting van HTH Schadeservice is opmerkelijk. HTH Schadeservice is een combinatie van drie schadebedrijven: Hagen Schadeservice, Hannink en Tiemessen, die sinds 2016 met elkaar samenwerken, maar bij verschillende schadeketens waren aangesloten. Hagen was al prominent lid van AAS. Hannink en Tiemessen waren bij ABS Autoherstel aangesloten. De beide ketens werden door de samenwerking dan ook in verlegenheid gebracht. Uiteindelijk raakten zowel ABS als AAS de leden kwijt en ging HTH in 2019 zonder aansluiting bij een keten verder. Met de toetreding van HTH is Hagen is nu dus weer terug op het oude nest bij AAS Schadeherstel.

Samen groeien

Anno 2022 wordt HTH Schadeservice gerund dor Wesley Tiemessen en Raymon Hannink, twee jonge ondernemers. “Samenwerken met andere ondernemers binnen onze branche is voor ons echt een plus. We staan allemaal voor grote uitdagingen en zien absoluut het voordeel van een samenwerkingsverband zoals AAS”, aldus Tiemessen. De drie vestigingen, Hagen in Apeldoorn, Tiemesssen in Vaassen en Hannink in Deventer, zijn naar eigen zeggen compleet gemoderniseerd. “We hebben fors geïnvesteerd in equipment en adas-kalibratie en in automatisering waarmee we aanzienlijke procesverbeteringen hebben kunnen doorvoeren”, zegt Hannink.

HTH is met de drie vestigingen actief herstel van personen- en bedrifjswagens, maar ook campers en caravans, hybride en elektrische auto’s. AAS Schadeherstel telt een netwerk van 92 schadeherstelbedrijven.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Opmerkelijk: Hagen Schadeservice terug bij keten AAS | Automotive Online

Opmerkelijk: Hagen Schadeservice terug bij keten AAS

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
HTH Schadeservice sluit zich aan bij AAS Schadeherstel. (Foto: AAS Schadeherstel).

HTH Schadeservice maakt sinds 1 oktober deel uit van schadeherstelketen AAS, zo meldt de schadeketen vandaag. AAS-directeur Nicole Spenkelink: “Wij zijn trots deze bedrijven te mogen toevoegen aan ons netwerk.”

De aansluiting van HTH Schadeservice is opmerkelijk. HTH Schadeservice is een combinatie van drie schadebedrijven: Hagen Schadeservice, Hannink en Tiemessen, die sinds 2016 met elkaar samenwerken, maar bij verschillende schadeketens waren aangesloten. Hagen was al prominent lid van AAS. Hannink en Tiemessen waren bij ABS Autoherstel aangesloten. De beide ketens werden door de samenwerking dan ook in verlegenheid gebracht. Uiteindelijk raakten zowel ABS als AAS de leden kwijt en ging HTH in 2019 zonder aansluiting bij een keten verder. Met de toetreding van HTH is Hagen is nu dus weer terug op het oude nest bij AAS Schadeherstel.

Samen groeien

Anno 2022 wordt HTH Schadeservice gerund dor Wesley Tiemessen en Raymon Hannink, twee jonge ondernemers. “Samenwerken met andere ondernemers binnen onze branche is voor ons echt een plus. We staan allemaal voor grote uitdagingen en zien absoluut het voordeel van een samenwerkingsverband zoals AAS”, aldus Tiemessen. De drie vestigingen, Hagen in Apeldoorn, Tiemesssen in Vaassen en Hannink in Deventer, zijn naar eigen zeggen compleet gemoderniseerd. “We hebben fors geïnvesteerd in equipment en adas-kalibratie en in automatisering waarmee we aanzienlijke procesverbeteringen hebben kunnen doorvoeren”, zegt Hannink.

HTH is met de drie vestigingen actief herstel van personen- en bedrifjswagens, maar ook campers en caravans, hybride en elektrische auto’s. AAS Schadeherstel telt een netwerk van 92 schadeherstelbedrijven.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.