Wilfred Herder koopt AAS Autoschade Hogenboom

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Nico Hogenboom heeft AAS Autoschade Hogenboom in Roelofarendsveen verkocht aan Wilfred Herder. (Foto: AAS Autoschade Hogenboom)

AAS Autoschade Hogenboom in Roelofarendsveen is op 1 februari door eigenaar Nico Hogenboom verkocht aan Wilfred Herder. Dat bevestigt Hogenboom aan Automotive. De vestiging in Woerden is niet bij de overname betrokken. Herder heeft meerdere schadeherstelbedrijven en is eveneens aangesloten bij schadeketen AAS.

Autoschade Hogenboom is actief in het herstel van personenauto’s en campers. Nico Hogenboom raakte twee jaar geleden met Wilfred Herder in gesprek over de overname van de vestiging in Roelofarendsveen, vertelt Hogenboom. “De overname van ons bedrijf in Roelofarendsveen past precies in de strategie van Herder, die met AAS Schadeherstel Forepark een vestiging in de buurt heeft. Zodoende kunnen zij met schadeherstelwerk schuiven”, aldus Hogenboom.

Rustiger aan

Hogenboom zet zijn Dagherstel-vestiging in Woerden voort met een compagnon. Deze vestiging is specifiek ingericht voor cosmetisch herstelschade aan personenauto’s en bedrijfswagens. “Ik blijf één dag per week betrokken bij het bedrijf in Woerden”, vertelt Hogenboom. “Inmiddels ben ik 69 jaar oud en dus is het tijd om het wat rustiger aan te gaan doen.”

Wilfred Herder is om een reactie gevraagd.Wilfred Herder zoekt steeds naar nieuwe uitdagingen, zo vertelde hij eerder in een interview met Automotive.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Wilfred Herder koopt AAS Autoschade Hogenboom | Automotive Online

Wilfred Herder koopt AAS Autoschade Hogenboom

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Nico Hogenboom heeft AAS Autoschade Hogenboom in Roelofarendsveen verkocht aan Wilfred Herder. (Foto: AAS Autoschade Hogenboom)

AAS Autoschade Hogenboom in Roelofarendsveen is op 1 februari door eigenaar Nico Hogenboom verkocht aan Wilfred Herder. Dat bevestigt Hogenboom aan Automotive. De vestiging in Woerden is niet bij de overname betrokken. Herder heeft meerdere schadeherstelbedrijven en is eveneens aangesloten bij schadeketen AAS.

Autoschade Hogenboom is actief in het herstel van personenauto’s en campers. Nico Hogenboom raakte twee jaar geleden met Wilfred Herder in gesprek over de overname van de vestiging in Roelofarendsveen, vertelt Hogenboom. “De overname van ons bedrijf in Roelofarendsveen past precies in de strategie van Herder, die met AAS Schadeherstel Forepark een vestiging in de buurt heeft. Zodoende kunnen zij met schadeherstelwerk schuiven”, aldus Hogenboom.

Rustiger aan

Hogenboom zet zijn Dagherstel-vestiging in Woerden voort met een compagnon. Deze vestiging is specifiek ingericht voor cosmetisch herstelschade aan personenauto’s en bedrijfswagens. “Ik blijf één dag per week betrokken bij het bedrijf in Woerden”, vertelt Hogenboom. “Inmiddels ben ik 69 jaar oud en dus is het tijd om het wat rustiger aan te gaan doen.”

Wilfred Herder is om een reactie gevraagd.Wilfred Herder zoekt steeds naar nieuwe uitdagingen, zo vertelde hij eerder in een interview met Automotive.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.