Stern digitaliseert schadeafhandeling

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Mobiliteitsholding Stern kiest voor zijn schadeafwikkeling voor de software van IT-platform Openclaims. (Foto: Shutterstock)

Mobiliteitsholding Stern gaat de schadeafhandeling vanaf maandag 29 november digitaliseren met behulp van het SaaS platform van Openclaims. Het IT-platform levert software aan de dealerholding. Dat maakt Openclaims vandaag bekend.

De dealerholding kiest voor het IT-platform om zijn diensten verder te digitaliseren naar klanten, dealers en schadeherstelvestigingen. Via de software van Openclaims biedt de dealerholding een digitaal en uniform platform voor schademelding. Daarnaast krijgt het concern meer grip op zijn schadestroom. Ook stichting Schadegarant koos eerder voor online schademelding via het IT-platform.

Data

Guus Baris, directeur schadeherstel van Stern, stelt dat door het gebruik van het IT-platform alle schades op dezelfde manier binnenkomen en zijn voorzien van een compleet schadedossier. “Dit zorgt ervoor dat we veel data kunnen verzamelen. En zo het proces nog beter kunnen laten aansluiten op de wensen van onze klanten”, aldus Baris. Stern telt in totaal 13 schadeherstelbedrijven.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Stern digitaliseert schadeafhandeling | Automotive Online

Stern digitaliseert schadeafhandeling

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Mobiliteitsholding Stern kiest voor zijn schadeafwikkeling voor de software van IT-platform Openclaims. (Foto: Shutterstock)

Mobiliteitsholding Stern gaat de schadeafhandeling vanaf maandag 29 november digitaliseren met behulp van het SaaS platform van Openclaims. Het IT-platform levert software aan de dealerholding. Dat maakt Openclaims vandaag bekend.

De dealerholding kiest voor het IT-platform om zijn diensten verder te digitaliseren naar klanten, dealers en schadeherstelvestigingen. Via de software van Openclaims biedt de dealerholding een digitaal en uniform platform voor schademelding. Daarnaast krijgt het concern meer grip op zijn schadestroom. Ook stichting Schadegarant koos eerder voor online schademelding via het IT-platform.

Data

Guus Baris, directeur schadeherstel van Stern, stelt dat door het gebruik van het IT-platform alle schades op dezelfde manier binnenkomen en zijn voorzien van een compleet schadedossier. “Dit zorgt ervoor dat we veel data kunnen verzamelen. En zo het proces nog beter kunnen laten aansluiten op de wensen van onze klanten”, aldus Baris. Stern telt in totaal 13 schadeherstelbedrijven.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.