Stern opent vier nieuwe Sternpoints

Maarten Bokslag Maarten Bokslag

Dit meldt Stern Groep.

Op 1 mei openen twee nieuwe vestigingen in Harderwijk en ’s-Hertogenbosch. Een maand later openen de Sternpoints in Amstelveen en Lelystad. De Sternpoints, gevestigd in voormalige vestigingen van het failliete Care Schadeservice, worden ingericht voor autoschadeherstel, maar ook voor eenvoudige onderhoudswerkzaamheden, bandenservice, ruitreparatie en bedrijfswagen bestickering.

De rebranding van Stern Schade en het streven naar een landelijk dekkend netwerk van circa 25 Sternpoints volgt uit het in januari gepresenteerde strategisch plan 2017-2020. Met de vier nieuwe Sternpoints zet Stern een eerste stap om de groeiambitie te realiseren. Naar verwachting worden binnenkort nog eens twee vestigingen geopend, meldt Sterngroep. Om het netwerk te completeren worden vervolgens nog vestigingen gezocht in het noorden, oosten en zuiden van Nederland.

Aanvankelijk had Stern interesse in heel Care, maar na het faillissement werd Care overgenomen door Schadenet.  

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Stern opent vier nieuwe Sternpoints | Automotive Online

Stern opent vier nieuwe Sternpoints

Maarten Bokslag Maarten Bokslag

Dit meldt Stern Groep.

Op 1 mei openen twee nieuwe vestigingen in Harderwijk en ’s-Hertogenbosch. Een maand later openen de Sternpoints in Amstelveen en Lelystad. De Sternpoints, gevestigd in voormalige vestigingen van het failliete Care Schadeservice, worden ingericht voor autoschadeherstel, maar ook voor eenvoudige onderhoudswerkzaamheden, bandenservice, ruitreparatie en bedrijfswagen bestickering.

De rebranding van Stern Schade en het streven naar een landelijk dekkend netwerk van circa 25 Sternpoints volgt uit het in januari gepresenteerde strategisch plan 2017-2020. Met de vier nieuwe Sternpoints zet Stern een eerste stap om de groeiambitie te realiseren. Naar verwachting worden binnenkort nog eens twee vestigingen geopend, meldt Sterngroep. Om het netwerk te completeren worden vervolgens nog vestigingen gezocht in het noorden, oosten en zuiden van Nederland.

Aanvankelijk had Stern interesse in heel Care, maar na het faillissement werd Care overgenomen door Schadenet.  

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.