Lichte daling schadelast in februari

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

Dat blijkt uit de schadecalculatiecijfers van Audatex.

In totaal waren er 80 duizend calculaties, het laagste aantal sinds augustus 2015. De gemiddelde calculatie is 1.297 euro, bijna honderd euro meer dan in februari vorig jaar. Lees hier hoe verzekeraars omgaan met de steeds hogere schadelast.

Bekijk de schadecijfers in de Automotive Kennisbank.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Lichte daling schadelast in februari | Automotive Online

Lichte daling schadelast in februari

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

Dat blijkt uit de schadecalculatiecijfers van Audatex.

In totaal waren er 80 duizend calculaties, het laagste aantal sinds augustus 2015. De gemiddelde calculatie is 1.297 euro, bijna honderd euro meer dan in februari vorig jaar. Lees hier hoe verzekeraars omgaan met de steeds hogere schadelast.

Bekijk de schadecijfers in de Automotive Kennisbank.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.