‘Bovag ontstemd over inkrimpen structuurfonds’

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het nieuwe kabinet van VVD en PvdA heeft besloten de komende vier jaar in zijn totaliteit 1 miljard euro extra te schrappen op infrastructuur, bovenop de drie miljard die al was afgesproken in het lenteakkoord.

Bovag begrijpt dat er bezuinigd moet worden. “Maar het kan niet zo zijn dat het infrastructuurfonds een soort flappentap is, waar je te pas en te onpas wat geld uit kunt halen als je iets te repareren hebt als coalitie”, aldus Bovag-woordvoerder Paul de Waal tegen Bovagkrant. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.