Op Bezoek | Bovag geeft voorzet met CSRD-registratietool, maar wie kopt hem in?

Op Bezoek • Leuker kunnen we niet maken, wel makkelijker. Dat is de teneur bij de presentatie van de CSRD-tool van Bovag. Elke ondernemer heeft met registratie van duurzaamheid in de bedrijfsvoering te maken, of krijgt er snel mee te maken. Om de “bak ellende” zo aangenaam mogelijk te maken, neemt Bovag het voortouw. Of de ellende inderdaad aangenaam wordt, moet nog blijken.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
V.l.n.r. Han ten Broeke, Medy van der Laan, Tjerk Opmeer en Geeke Feiter (Foto: Bovag).

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

Op Bezoek | Bovag geeft voorzet met CSRD-registratietool, maar wie kopt hem in? | Automotive Online

Op Bezoek | Bovag geeft voorzet met CSRD-registratietool, maar wie kopt hem in?

Op Bezoek • Leuker kunnen we niet maken, wel makkelijker. Dat is de teneur bij de presentatie van de CSRD-tool van Bovag. Elke ondernemer heeft met registratie van duurzaamheid in de bedrijfsvoering te maken, of krijgt er snel mee te maken. Om de “bak ellende” zo aangenaam mogelijk te maken, neemt Bovag het voortouw. Of de ellende inderdaad aangenaam wordt, moet nog blijken.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
V.l.n.r. Han ten Broeke, Medy van der Laan, Tjerk Opmeer en Geeke Feiter (Foto: Bovag).

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.