Geen afschaffing motorrijtuigenbelasting vrijstelling oldtimers

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • JP

  Vrijheden voor gemeentes betekent : aparte regelgeving ( lees ) ; apart boetestelsel.

 • geert

  heb al 13 jr.een pontiac van 1973 op LPG stoot 90% minder co dan de beste benzine auto voor vuile diesels verplicht een roetfilter is iets voor de zeggenb

 • steven

  Ik zou zeggen ,hou oldtimers voor de leifhebbers op de straat en niet die mercedessen waar de spatborden zowat vanaf vallen .slopen die hap

 • Gert Jonkhans

  Hoe moeilijk kan het zijn. Oude auto’s die gebruikt worden als dagelijks vervoer verzieken de rgeling voor echte liefhebbers die rijdend cultureel erfgoed in stand houden. Terug dus naar de 60-dagenkaart, maar dan in een bij de tijdse variant. Asoos met vieze oude stinkdiesels en benzineslurpers van de weg af, vrij baan voor de echte leifhebbers. Ik denk aan soortgelijk systeem als Parkline o.i.d. Je meldt je per telfoon aan als je gaat rijden en weer af als je op je bestemming bent. Elke rijdende oude auto is via kentekenscan simpel te kontroleren.