Maurice van Hagen nieuwe directeur Forward Lease

Forward Lease • Van Hagen wil de leasemaatschappij flexibel en betrouwbaar houden.
Robert L. Smid Robert L. Smid
Maurice van Hagen. (Foto: Forward Lease)

Forward Lease, de merkonafhankelijke leasemaatschappij van Zeeuw & Zeeuw, stelt per 1 juni Maurice van Hagen aan als nieuwe directeur. Hij neemt de functie over van Dick Tijdeman. Van Hagen werkt al vijf jaar bij Zeeuw & Zeeuw als manager zakelijke mobiliteit en brengt daarom een ‘schat aan ervaring mee’, zo schrijft de dealergroep in een persbericht.

Van Hagen: “In een snel veranderende automotive-sector is het essentieel voor leasemaatschappijen om flexibel en betrouwbaar te blijven met het aanbod, om zo aan de brede behoeften van de klanten te voldoen.”

Jan Hofstede, ceo van Zeeuw & Zeeuw, kijkt tevreden naar de aanstelling. “Maurice’s uitgebreide kennis van de zakelijke markt stelt hem perfect in staat om Forward Lease vooruit te helpen.”

Leasemaatschappij Top 10

Foward Lease staat op plek 44 in de leasemaatschappij Top 60. Het bedrijf heeft zo’n 1.500 leasecontracten. De Leasemaatschappij Top 60 is hier te bestellen. Abonnees betalen 169 euro exclusief btw, niet-abonnees 260 euro.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.

Maurice van Hagen nieuwe directeur Forward Lease | Automotive Online

Maurice van Hagen nieuwe directeur Forward Lease

Forward Lease • Van Hagen wil de leasemaatschappij flexibel en betrouwbaar houden.
Robert L. Smid Robert L. Smid
Maurice van Hagen. (Foto: Forward Lease)

Forward Lease, de merkonafhankelijke leasemaatschappij van Zeeuw & Zeeuw, stelt per 1 juni Maurice van Hagen aan als nieuwe directeur. Hij neemt de functie over van Dick Tijdeman. Van Hagen werkt al vijf jaar bij Zeeuw & Zeeuw als manager zakelijke mobiliteit en brengt daarom een ‘schat aan ervaring mee’, zo schrijft de dealergroep in een persbericht.

Van Hagen: “In een snel veranderende automotive-sector is het essentieel voor leasemaatschappijen om flexibel en betrouwbaar te blijven met het aanbod, om zo aan de brede behoeften van de klanten te voldoen.”

Jan Hofstede, ceo van Zeeuw & Zeeuw, kijkt tevreden naar de aanstelling. “Maurice’s uitgebreide kennis van de zakelijke markt stelt hem perfect in staat om Forward Lease vooruit te helpen.”

Leasemaatschappij Top 10

Foward Lease staat op plek 44 in de leasemaatschappij Top 60. Het bedrijf heeft zo’n 1.500 leasecontracten. De Leasemaatschappij Top 60 is hier te bestellen. Abonnees betalen 169 euro exclusief btw, niet-abonnees 260 euro.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.