KNAC: Leeftijdsgrens oldtimers versneld verhogen

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Ton Smit

    De produktie van een auto kost meer energie en grondstoffen dan deze vervolgens in zijn gehele levensduur zal gebruiken. Echte duurzaamheid betekend dus langer gebruik maken van je bestaande produkt. Zelfs als er in de loop der tijd nieuwere en efficeintere technieken zijn ontwikkled. Die gebruik je natuurlijk maar je doet er geen bestaande voertuigen voor weg.
    Mogelijk wordt het idee oudere voertuigen te weren ingegeven door door de autoindustrie? Kortzichtig want je kan ook een economie opbouwen en in stand houden met goed onderhoud en reparaties.