Patrick van Duijnhoven commercieel directeur Bovemij

Bovemij • Bovemij maakte vorig jaar 14 miljoen euro verlies.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Patrick van Duijnhoven. (Foto: Bovemij)

Patrick van Duijnhoven heeft binnen Bovemij de functie commercieel directeur gekregen. Hij neemt daarmee een deel van de portefeuille van Mas van Steenis over, die de organisatie verlaat.

Het contract van Van Steenis werd na het aflopen van zijn termijn niet verlengd. Van Steenis had bij Bovemij een dubbelrol. Hij was binnen de Raad van Bestuur verantwoordelijk voor de portefeuille commercie, maar had daarnaast ook een directeursrol waarin hij leidinggaf aan het MT van de afdeling commercie. Met de nieuwe samenstelling van de Raad van Bestuur zijn die beide rollen van elkaar gescheiden.

Van Duijnhoven is sinds september 2020 bij Bovemij in dienst als directeur key accounts.

Bovemij maakte vorig jaar 14 miljoen euro verlies als gevolg van dalende aandelenkoersen en hogere rentes. Het resultaat uit bedrijfsvoering kwam uit op 21 miljoen euro en is vergelijkbaar met het niveau van de jaren voorafgaand aan corona.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Patrick van Duijnhoven commercieel directeur Bovemij | Automotive Online

Patrick van Duijnhoven commercieel directeur Bovemij

Bovemij • Bovemij maakte vorig jaar 14 miljoen euro verlies.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Patrick van Duijnhoven. (Foto: Bovemij)

Patrick van Duijnhoven heeft binnen Bovemij de functie commercieel directeur gekregen. Hij neemt daarmee een deel van de portefeuille van Mas van Steenis over, die de organisatie verlaat.

Het contract van Van Steenis werd na het aflopen van zijn termijn niet verlengd. Van Steenis had bij Bovemij een dubbelrol. Hij was binnen de Raad van Bestuur verantwoordelijk voor de portefeuille commercie, maar had daarnaast ook een directeursrol waarin hij leidinggaf aan het MT van de afdeling commercie. Met de nieuwe samenstelling van de Raad van Bestuur zijn die beide rollen van elkaar gescheiden.

Van Duijnhoven is sinds september 2020 bij Bovemij in dienst als directeur key accounts.

Bovemij maakte vorig jaar 14 miljoen euro verlies als gevolg van dalende aandelenkoersen en hogere rentes. Het resultaat uit bedrijfsvoering kwam uit op 21 miljoen euro en is vergelijkbaar met het niveau van de jaren voorafgaand aan corona.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.