Mas van Steenis stopt als cco van Bovemij

Bovemij • Ceo Hans Coffeng neemt de commerciële verantwoordelijkheden over.
Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Wat hij nu gaan doen is nog niet bekend. (Foto: Business Lease)

Mas van Steenis stopt als chief commercial officer (cco) bij Bovemij. Van Steenis trad in september 2019 toe tot de Raad van Bestuur voor een periode van vier jaar en zijn termijn wordt niet verlengd. Zijn positie wordt niet opnieuw ingevuld, ceo Hans Coffeng neemt de commerciële verantwoordelijkheden over.

“In de afgelopen vier jaar heeft Mas met zijn ervaring rust en stabiliteit gebracht. Hij laat een volwassen organisatie achter, waardoor wij verder kunnen met een driekoppige Raad van Bestuur”, aldus Coffeng.

“Ik kijk terug op een mooie periode en zie uit naar nieuwe mogelijkheden die nu op mijn pad kunnen komen. Ik wens Bovemij en alle collega’s alle goeds toe”, vertelt Van Steenis.

Wat Van Steenis nu gaat doen is nog niet bekend.

Mas van Steenis stopt als cco van Bovemij | Automotive Online

Mas van Steenis stopt als cco van Bovemij

Bovemij • Ceo Hans Coffeng neemt de commerciële verantwoordelijkheden over.
Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Wat hij nu gaan doen is nog niet bekend. (Foto: Business Lease)

Mas van Steenis stopt als chief commercial officer (cco) bij Bovemij. Van Steenis trad in september 2019 toe tot de Raad van Bestuur voor een periode van vier jaar en zijn termijn wordt niet verlengd. Zijn positie wordt niet opnieuw ingevuld, ceo Hans Coffeng neemt de commerciële verantwoordelijkheden over.

“In de afgelopen vier jaar heeft Mas met zijn ervaring rust en stabiliteit gebracht. Hij laat een volwassen organisatie achter, waardoor wij verder kunnen met een driekoppige Raad van Bestuur”, aldus Coffeng.

“Ik kijk terug op een mooie periode en zie uit naar nieuwe mogelijkheden die nu op mijn pad kunnen komen. Ik wens Bovemij en alle collega’s alle goeds toe”, vertelt Van Steenis.

Wat Van Steenis nu gaat doen is nog niet bekend.