Derk Wagelaar nieuwe directeur RDC

RDC • Hij was al ruim een half jaar interim-directeur.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Derk Wagelaar (foto: Bovemij)

Derk Wagelaar is per 1 maart 2024 de nieuwe directeur van RDC. Afgelopen halfjaar was Derk al als directeur ad interim aan Bovemij verbonden. Hij was opvolger van Rishi Dokkum, die augustus vorig jaar bij het bedrijf vertrok. Dit meldt Bovemij, moederbedrijf van de dataleverancier.

Derk Wagelaar heeft ruime managementervaring in data, software en marketing bij onder andere Microsoft, de Nationale Postcode Loterij en Paypal. “RDC heeft een rijke historie op het gebied van automotive data”, stelt Derk Wagelaar. “Er ligt een solide basis. Nu kunnen we een stap voorwaarts zetten in een wereld waar de rol van goede data steeds belangrijker wordt. Ik hou ervan de mogelijkheden van data beter te benutten. Ik zie het als een uitdaging om de klanten van RDC daarin beter te faciliteren.”

RDC levert onder meer de data voor de maandelijkse registratiecijfers op Automotive online.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Derk Wagelaar nieuwe directeur RDC | Automotive Online

Derk Wagelaar nieuwe directeur RDC

RDC • Hij was al ruim een half jaar interim-directeur.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Derk Wagelaar (foto: Bovemij)

Derk Wagelaar is per 1 maart 2024 de nieuwe directeur van RDC. Afgelopen halfjaar was Derk al als directeur ad interim aan Bovemij verbonden. Hij was opvolger van Rishi Dokkum, die augustus vorig jaar bij het bedrijf vertrok. Dit meldt Bovemij, moederbedrijf van de dataleverancier.

Derk Wagelaar heeft ruime managementervaring in data, software en marketing bij onder andere Microsoft, de Nationale Postcode Loterij en Paypal. “RDC heeft een rijke historie op het gebied van automotive data”, stelt Derk Wagelaar. “Er ligt een solide basis. Nu kunnen we een stap voorwaarts zetten in een wereld waar de rol van goede data steeds belangrijker wordt. Ik hou ervan de mogelijkheden van data beter te benutten. Ik zie het als een uitdaging om de klanten van RDC daarin beter te faciliteren.”

RDC levert onder meer de data voor de maandelijkse registratiecijfers op Automotive online.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.