Thijs Bochane en Jan Lenters voorgedragen voor Bovag-verenigingsbestuur

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Het Bovag-verenigingsbestuur is weer op sterkte, als de twee voordrachten worden goedgekeurd. (Foto: Bovag)

Jan Lenters (53) en Thijs Bochane (44) zijn genomineerd om lid te worden van het verenigingsbestuur van de Bovag. De ledenraad zal 5 juli een beslissing nemen over de voordrachten. 

Jan Lenters 

Jan Lenters is dga van meerdere bedrijven: Auto Combi (personenauto’s, bedrijfswagens, trucks), Compass Mobility (Compass Lease, Rent en Go, Bike en Go) en Transportgroep Oost Nederland/Compass Transport. Jan is het bedrijf in 1990 gestart en heeft het met een compagnon uitgebouwd tot een veelzijdig mobiliteitsbedrijf, waarin naast transport, verkoop en onderhoud ook deelmobiliteit wordt aangeboden. Lenters was tot februari 2021 bestuurslid en penningmeester van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven. Aansluitend werd hij lid van de Bovag Ledenraad.

Thijs Bochane

Thijs Bochane is dga en algemeen directeur van Bochane Groep. Onder zijn leiding is Bochane uitgegroeid tot één van de grootste Renault-, Dacia- en Nissan-dealers van Nederland met zestien dealervestigingen, vier Vakgarages, achttien schadevestigingen en een lease- en verhuurmaatschappij. Met Boekhorst Autoschade heeft de groep een top 3 positie in Nederland wat betreft autoschadeherstelbedrijven. Bochanes is sinds 2017 bestuurslid en vice-voorzitter van Bovag afdeling Autodealers. Lees hier ons recent interview met Thijs Bochane over de samenwerking met Boekhorst.

De voordracht van Thijs Bochane stond al langer op de agenda, meldt Han ten Broeke, algemeen voorzitter van Bovag. “Door het onverwachte en zeer trieste overlijden van Jack Derks moesten wij op zoek naar een tweede kandidaat. Ik ben enorm blij dat Jan Lenters zich beschikbaar heeft gesteld”, aldus Ten Broeke.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.