Bovag-bestuurslid Jack Derks plotseling overleden

Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
• Laatste update:
Jack Derks was oprichter van de Derks Autogroep. (Foto: Bovag)

Ondernemer en Bovag-bestuurder Jack Derks (54) is plotseling overleden. Dat meldt de brancheorganisatie vrijdagmiddag. Jack was oprichter en voorman van familiebedrijf Derks Autogroep en trad op 1 januari  aan als nieuw lid van het Bovag Verenigingsbestuur. Daarvoor was hij lid van het afdelingsbestuur van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven, zat hij voor diezelfde afdeling in de Bovag Ledenraad en had hij zitting in de raad van advies van Bovemij.

“Jack was zowel ondernemer als gewaardeerd bestuurder, met oog voor het bredere branchebelang en met enorme gedrevenheid”, zo schrijft Bovag. “Jack was net toegetreden tot ons verenigingsbestuur en maakte direct indruk doordat hij even goedlachs als scherp opereerde.”

Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de titels in de divisie Mobility & Automotive van Promedia, waaronder Automotive Management en Fleet&Mobility. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed eten.

Bovag-bestuurslid Jack Derks plotseling overleden | Automotive Online

Bovag-bestuurslid Jack Derks plotseling overleden

Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
• Laatste update:
Jack Derks was oprichter van de Derks Autogroep. (Foto: Bovag)

Ondernemer en Bovag-bestuurder Jack Derks (54) is plotseling overleden. Dat meldt de brancheorganisatie vrijdagmiddag. Jack was oprichter en voorman van familiebedrijf Derks Autogroep en trad op 1 januari  aan als nieuw lid van het Bovag Verenigingsbestuur. Daarvoor was hij lid van het afdelingsbestuur van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven, zat hij voor diezelfde afdeling in de Bovag Ledenraad en had hij zitting in de raad van advies van Bovemij.

“Jack was zowel ondernemer als gewaardeerd bestuurder, met oog voor het bredere branchebelang en met enorme gedrevenheid”, zo schrijft Bovag. “Jack was net toegetreden tot ons verenigingsbestuur en maakte direct indruk doordat hij even goedlachs als scherp opereerde.”

Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de titels in de divisie Mobility & Automotive van Promedia, waaronder Automotive Management en Fleet&Mobility. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed eten.