Wijnand de Geus op interim-basis naar Bovag Energiesystemen en Revisie

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Wijnand de Geus. (Foto: RAI Vereniging)

Wijnand de Geus is sinds begin deze maand interim branchemanager bij Bovag Energiesystemen en Revisie. Dat meldt Bovag. Deze tak van de branchevereniging komt voort uit het samengaan van Bovag Revisiebedrijven en de Vereniging voor Importeurs van Verbrandingsmotoren (VIV).

Hij neemt de taken waar van Michel Voorwinde, die tijdelijk afwezig is. De Geus helpt onder andere VIV-leden bij hun overstap van VIV naar Bovag. De 96 leden van de VIV krijgen de mogelijkheid om over te stappen naar de nieuwe Bovag-afdeling. Het ledenbestand van de vereniging bestaat uit grote oliemaatschappijen, onderwijsinstellingen, importeurs en revisiebedrijven.

De Geus vertrok eerder dit jaar bij RAI Vereniging. Hij was daar sectiemanager afdeling Auto’s. Daarvoor werkte hij bij onder meer bij Bovag. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.