Eef van Gorp (Orange Motors) overleden

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Eef van Gorp. (foto: Orange Motors)

Op zondag 17 februari is Eef van Gorp op 85-jarige leeftijd na een kort ziekbed overleden. Dit meldt Orange Motors. “Meneer Eef”, zoals hij door het personeel van Eef en Huub en later Orange Motors genoemd werd, stond in 1978 samen met zijn neef Huub van Gorp aan de wieg van Opel dealer Eef en Huub. Dat bedrijf ging in 2013 mede onder leiding van zijn twee zoons over in Orange Motors, na een fusie met de bedrijven van P.A. van der Kooij. Lees hier ons artikel uit 2017 over Orange Motors.

Van Gorp was ook een van de initiatiefnemers tot de universele leasemaatschappij Special Lease.

Het bedrijf heeft een condoleancepagina geopend.

Eef van Gorp (Orange Motors) overleden | Automotive Online

Eef van Gorp (Orange Motors) overleden

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Eef van Gorp. (foto: Orange Motors)

Op zondag 17 februari is Eef van Gorp op 85-jarige leeftijd na een kort ziekbed overleden. Dit meldt Orange Motors. “Meneer Eef”, zoals hij door het personeel van Eef en Huub en later Orange Motors genoemd werd, stond in 1978 samen met zijn neef Huub van Gorp aan de wieg van Opel dealer Eef en Huub. Dat bedrijf ging in 2013 mede onder leiding van zijn twee zoons over in Orange Motors, na een fusie met de bedrijven van P.A. van der Kooij. Lees hier ons artikel uit 2017 over Orange Motors.

Van Gorp was ook een van de initiatiefnemers tot de universele leasemaatschappij Special Lease.

Het bedrijf heeft een condoleancepagina geopend.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.