Fries Carver vliegt uit om Hongkongse verkeersproblemen op te lossen

Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
Carver in Hong Kong. (Foto: Carver)

De elektrische voertuigbouwer Carver heeft een verkoopvestiging in Hongkong geopend. Dit meldt het bedrijf middels een persbericht. De eerste twintig Carvers rijden inmiddels door de straten van de metropool.

Met de opening van deze vestiging gaat volgens Carver “een langgekoesterde wens in vervulling om de inwoners van deze stad een oplossing te geven voor het toenemende verkeersprobleem”. Anton Rosier, ceo Carver: “De stap naar Hongkong past in de strategie van Carver om grote steden te ontlasten van files.”

Carver bouwt smalle stadsvoertuigen met een kanteltechnologie. De Carver is in verschillende uitvoeringen beschikbaar en kan een bereik hebben tot 130 kilometer en een maximumsnelheid van 45 of 80 kilometer per uur. De belangrijkste afzetmarkten voor de Carver en de Carver Cargo zijn Europa, Azië en het Midden-Oosten.

In 2009 ging Carver failliet, waarna het opnieuw opstartte.

Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als adjunct-hoofdredacteur medeverantwoordelijk voor de titels in het cluster Auto & Fleet van Promedia, waaronder ook Automotive en Fleet&Mobility vallen. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed en veel eten en drinken.

Fries Carver vliegt uit om Hongkongse verkeersproblemen op te lossen | Automotive Online

Fries Carver vliegt uit om Hongkongse verkeersproblemen op te lossen

Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
Carver in Hong Kong. (Foto: Carver)

De elektrische voertuigbouwer Carver heeft een verkoopvestiging in Hongkong geopend. Dit meldt het bedrijf middels een persbericht. De eerste twintig Carvers rijden inmiddels door de straten van de metropool.

Met de opening van deze vestiging gaat volgens Carver “een langgekoesterde wens in vervulling om de inwoners van deze stad een oplossing te geven voor het toenemende verkeersprobleem”. Anton Rosier, ceo Carver: “De stap naar Hongkong past in de strategie van Carver om grote steden te ontlasten van files.”

Carver bouwt smalle stadsvoertuigen met een kanteltechnologie. De Carver is in verschillende uitvoeringen beschikbaar en kan een bereik hebben tot 130 kilometer en een maximumsnelheid van 45 of 80 kilometer per uur. De belangrijkste afzetmarkten voor de Carver en de Carver Cargo zijn Europa, Azië en het Midden-Oosten.

In 2009 ging Carver failliet, waarna het opnieuw opstartte.

Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de titels in de divisie Mobility & Automotive van Promedia, waaronder Automotive Management en Fleet&Mobility. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed eten.