Broekhuis wordt verkooppunt van Carver stadsvoertuigen

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Carver 2023
De Carvers staan vanaf januari in de showroom van Broekhuis Hyundai en Mitsubishi Almere en Broekhuis Peugeot Enschede. (Carver, 2023)

Carver heeft twee modellen op de markt gebracht die worden geleverd in drie uitvoeringen.

Broekhuis Groep start met de verkoop van voertuigen van het Friese merk Carver. Hiermee biedt het bedrijven en particulieren de oplossing voor de ‘last mile’, dankzij de volledig elektrische aandrijving van het voertuig op drie wielen. Dat meldt Broekhuis op zijn website.

Volgens Broekhuis past de toevoeging van Carver binnen de strategie om een compleet mobiliteitsaanbod te creëren. Naast de Carver stadsvoertuigen biedt Broekhuis haar klanten ook auto’s, motoren en bedrijfswagens.

Recentelijk is de Broekhuis Groep ook uitgebreid met drie fietswinkels en twee camperbedrijven. De Carvers staan vanaf januari in de showroom van Broekhuis Hyundai en Mitsubishi Almere en Broekhuis Peugeot Enschede.

“Voor veel van onze klanten is de Carver een interessant product. Vanuit Broekhuis Zakelijk zullen we onze zakelijke klanten kennis laten maken met deze mogelijke toevoeging aan hun wagenpark. Daarnaast bieden we Carver zowel aan zakelijke als private leaserijders aan in onze leasecatalogus”, aldus Marc Reijsbergen en Chris Boensma, de vestigingsdirecteuren die de Carvers aanbieden vanuit hun vestigingen in Almere en Enschede.

Carver heeft twee modellen op de markt gebracht: de Carver voor twee personen en de Carver Cargo met een laadruimte van 500 liter. Ze worden geleverd in drie uitvoeringen: de Base, die 45 kilometer per uur kan en de snellere Speed+, die maximaal 80 kilometer per uur kan. Zowel de Base als de Speed+ heeft een actieradius van 100 kilometer. De derde uitvoering is de Range+, die 45 kilometer per uur kan en een actieradius van 130 kilometer heeft.

Broekhuis wordt verkooppunt van Carver stadsvoertuigen | Automotive Online

Broekhuis wordt verkooppunt van Carver stadsvoertuigen

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Carver 2023
De Carvers staan vanaf januari in de showroom van Broekhuis Hyundai en Mitsubishi Almere en Broekhuis Peugeot Enschede. (Carver, 2023)

Carver heeft twee modellen op de markt gebracht die worden geleverd in drie uitvoeringen.

Broekhuis Groep start met de verkoop van voertuigen van het Friese merk Carver. Hiermee biedt het bedrijven en particulieren de oplossing voor de ‘last mile’, dankzij de volledig elektrische aandrijving van het voertuig op drie wielen. Dat meldt Broekhuis op zijn website.

Volgens Broekhuis past de toevoeging van Carver binnen de strategie om een compleet mobiliteitsaanbod te creëren. Naast de Carver stadsvoertuigen biedt Broekhuis haar klanten ook auto’s, motoren en bedrijfswagens.

Recentelijk is de Broekhuis Groep ook uitgebreid met drie fietswinkels en twee camperbedrijven. De Carvers staan vanaf januari in de showroom van Broekhuis Hyundai en Mitsubishi Almere en Broekhuis Peugeot Enschede.

“Voor veel van onze klanten is de Carver een interessant product. Vanuit Broekhuis Zakelijk zullen we onze zakelijke klanten kennis laten maken met deze mogelijke toevoeging aan hun wagenpark. Daarnaast bieden we Carver zowel aan zakelijke als private leaserijders aan in onze leasecatalogus”, aldus Marc Reijsbergen en Chris Boensma, de vestigingsdirecteuren die de Carvers aanbieden vanuit hun vestigingen in Almere en Enschede.

Carver heeft twee modellen op de markt gebracht: de Carver voor twee personen en de Carver Cargo met een laadruimte van 500 liter. Ze worden geleverd in drie uitvoeringen: de Base, die 45 kilometer per uur kan en de snellere Speed+, die maximaal 80 kilometer per uur kan. Zowel de Base als de Speed+ heeft een actieradius van 100 kilometer. De derde uitvoering is de Range+, die 45 kilometer per uur kan en een actieradius van 130 kilometer heeft.