VDL Nedcar gaat maand dicht wegens coronavirus

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
VDL Nedcar gaat maand dicht wegens coronavirus

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Automobielmanagement.nl > Coronavirus: Volkswagen, DAF, BMW en Daimler sluiten fabrieken

    […] BMW heeft woensdag al haar Europese fabrieken en één in Zuid-Afrika stopgezet. Dat duurt minstens vier weken, heeft CEO Oliver Zipse meegedeeld. De productie van BMW’s en Mini’s bij VDL Nedcar in Born wordt stilgelegd voor een maand. […]

VDL Nedcar gaat maand dicht wegens coronavirus | Automotive Online

VDL Nedcar gaat maand dicht wegens coronavirus

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
VDL Nedcar gaat maand dicht wegens coronavirus

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Automobielmanagement.nl > Coronavirus: Volkswagen, DAF, BMW en Daimler sluiten fabrieken

    […] BMW heeft woensdag al haar Europese fabrieken en één in Zuid-Afrika stopgezet. Dat duurt minstens vier weken, heeft CEO Oliver Zipse meegedeeld. De productie van BMW’s en Mini’s bij VDL Nedcar in Born wordt stilgelegd voor een maand. […]