Nationaal Automotive Congres verplaatst naar 22 september 2020

Redactie Redactie
• Laatste update:
Het Nationaal Automotive Congres is verplaatst naar 22 september.

Mediabedrijf Mobility Media heeft donderdag besloten om het Nationaal Automotive Congres van 21 april 2020 uit te stellen naar 22 september. Het merendeel van de sprekers heeft al aangegeven dat ze aanwezig zijn op de nieuwe datum. De verplaatsing van het evenement naar later dit jaar is het gevolg van de uitbraak van het coronavirus Covid 19.

Veiligheid

De organisatie betreurt de beslissing, maar vindt dat het zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid moet nemen. “De maatregel gaat verder dan de richtlijnen van het RIVM op dit moment voorschrijven”, zegt uitgever Jelle Heidstra. “Maar voor ons staat veiligheid voorop. We verwachten op het congres ruim 500 mensen uit alle geledingen van de branche en gezien de ontwikkelingen in de landen om ons heen kunnen we op dit moment onvoldoende garanderen dat we die op 21 april een veilige omgeving kunnen bieden. Daarom was er geen andere keuze dan het evenement uit te stellen.”

Eerder al werd duidelijk dat de vertoning van de nieuwe James Bond-film No Time to Die niet door kon gaan. De productiemaatschappij heeft de première uitgesteld tot dit najaar.

Steun

Gelukkig steunen de sponsorpartners de organisatie in de beslissing, waardoor het evenement in september alsnog doorgang vindt. Alle partijen zijn ingelicht over het verplaatsen van het Nationaal Automotive Congres en hebben hier begrip voor. Voor deelnemers die zich al hebben aangemeld blijft het ticket geldig. Zij zijn ingelicht door middel van een e-mail. Daarbij krijgen ze de mogelijkheid om hun inschrijving tot drie weken voor de nieuwe congresdatum kosteloos te annuleren.

Neem voor vragen contact op met Nel Jonk, Eventmanager Mobility Media: nel@mobilitymedia.nl / 020 5800 966.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Nationaal Automotive Congres verplaatst naar 22 september 2020 | Automotive Online

Nationaal Automotive Congres verplaatst naar 22 september 2020

Redactie Redactie
• Laatste update:
Het Nationaal Automotive Congres is verplaatst naar 22 september.

Mediabedrijf Mobility Media heeft donderdag besloten om het Nationaal Automotive Congres van 21 april 2020 uit te stellen naar 22 september. Het merendeel van de sprekers heeft al aangegeven dat ze aanwezig zijn op de nieuwe datum. De verplaatsing van het evenement naar later dit jaar is het gevolg van de uitbraak van het coronavirus Covid 19.

Veiligheid

De organisatie betreurt de beslissing, maar vindt dat het zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid moet nemen. “De maatregel gaat verder dan de richtlijnen van het RIVM op dit moment voorschrijven”, zegt uitgever Jelle Heidstra. “Maar voor ons staat veiligheid voorop. We verwachten op het congres ruim 500 mensen uit alle geledingen van de branche en gezien de ontwikkelingen in de landen om ons heen kunnen we op dit moment onvoldoende garanderen dat we die op 21 april een veilige omgeving kunnen bieden. Daarom was er geen andere keuze dan het evenement uit te stellen.”

Eerder al werd duidelijk dat de vertoning van de nieuwe James Bond-film No Time to Die niet door kon gaan. De productiemaatschappij heeft de première uitgesteld tot dit najaar.

Steun

Gelukkig steunen de sponsorpartners de organisatie in de beslissing, waardoor het evenement in september alsnog doorgang vindt. Alle partijen zijn ingelicht over het verplaatsen van het Nationaal Automotive Congres en hebben hier begrip voor. Voor deelnemers die zich al hebben aangemeld blijft het ticket geldig. Zij zijn ingelicht door middel van een e-mail. Daarbij krijgen ze de mogelijkheid om hun inschrijving tot drie weken voor de nieuwe congresdatum kosteloos te annuleren.

Neem voor vragen contact op met Nel Jonk, Eventmanager Mobility Media: nel@mobilitymedia.nl / 020 5800 966.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.