Klimaatakkoord (II): autowereld verbaasd over rem op EV’s

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
GreenFleet Event 2019: meld u nu aan als standhouder

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Automobielmanagement.nl > Leaseregistraties juni -4,8%, Tesla Model 3 absolute leasetopper

    […] niet hersteld. In de komende maanden zal er echter een extra impuls ontstaan als gevolg van het onlangs gepresenteerde Klimaatakkoord. Volgend jaar verdubbelt immers de bijtelling voor EV’s van 4% naar […]

Klimaatakkoord (II): autowereld verbaasd over rem op EV’s | Automotive Online

Klimaatakkoord (II): autowereld verbaasd over rem op EV’s

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
GreenFleet Event 2019: meld u nu aan als standhouder

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Automobielmanagement.nl > Leaseregistraties juni -4,8%, Tesla Model 3 absolute leasetopper

    […] niet hersteld. In de komende maanden zal er echter een extra impuls ontstaan als gevolg van het onlangs gepresenteerde Klimaatakkoord. Volgend jaar verdubbelt immers de bijtelling voor EV’s van 4% naar […]