Weer stakingen bij DAF, VDL en Nedcar om metaal-cao

Steven Don Steven Don
Weer stakingen bij DAF, VDL en Nedcar om metaal-cao

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Roel Hindriks

    Zowel stakers als de vakbonden die dit aanmoedigen of ondersteunen zijn zich blijkbaar niet bewust van hetgeen de genoemde bedrieg-jven hebben gedaan om de afgelopen jaren de arbeid-laatsen gevuld te houden cq. ontslagen te voorkomen. Wat mijn betreft: wie nu staalkt doet gewoon niet meer mee, geen bonussen en bij herhaling van dit soort laakbaar gedrag: ontslag.

  • Hannes

    En daarom maar eeuwig je mond houden en slaafs alles pikken? Als de werkgevers hun zin krijgen dan moeten we opdraven wanneer het hun uitkomt en is het prive leven van de werknemer niet zo belangrijk denk maar niet dat de mensen het leuk vinden om te staken. Het merendeel heeft echt hart voor het bedrijf, nu nog andersom.

  • Peter Hagemans

    Staking als beloning voor de VDL groep die zich maximaal heeft ingespannen om de Nederlandse maakindustrie hier te behouden. Zelfs een compete autofabriek in Borne met moed en visie van een roemloze ondergang redt. Kies dan andere plekken om te staken. Of beter nog praten!!!