Milieudefensie niet blij met autokeuze politie

Martijn Roede Martijn Roede
Milieudefensie niet blij met autokeuze politie

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • TheBigE

    Waar haalt de heer Van Biezen vandaan dat diesels onzuinig zijn? toch zeker niet in vergelijking met benzine auto’s? Vrachtauto’s dan ook maar op benzine laten rijden? Hybrides met een dieselkrachtbron dan ook maar afschaffen? Leker doordacht geroeptoeter van deze heer. Dat we hier nog aandacht aan besteden ook.